Wednesday, September 30, 2009

aKu riNduKan KaMu wAHai SahAbatKu...



elloppp...
hola...
akum...

msh dlm mood nak citer psl frenship.. but diz tme aku nak citer psl kerinduan sorg sahabt pd shbatnye yg dah brubah sjak brkahwin.. (nama adalah nma olok2..dah d tkar atas sbb munasabab yg pnting n prbualan ini adalah di YM antara Girls n Bro yg mnjd shabat Mr C sjak dlu lg...) ;p

Girls : Bro, aku dah lma xdgr psl Mr C... ko ada dgr citer psl dia x?

Bro : tah ar.. alah aku mls ar nak citer psl dia lg... wat skit atie aje.. kwn yg xprnh nak  igt kat kwn... wat pe nak ingat? buang msa aje..

Girls : tp trus trang ar aku ckp kat ko yg aku rndu akn Mr C yg lma.. aku mmg xdpt nak tima dia yg "baru" nie.. mcm hampeh aje...

Bro : yg lma? mmm...yg lma aku xbape gak ska sbbnye dia nak jd "world" aje.. tp yg "bru" nie laie hampeh n nyampah... tp aku lyan aje.. xmo wat musuh...

Girls : hehehe... 2 mmg ar... but sometme, dia adalah shabat aku yg blh wat bncang apa aje mslah.. tp 2 dlu ar sblm dia kawen... but now, aku mcm dah xknl sape dri dia yg sbnrnya.. trlalu kaku n sejuk dlm apa jua yg dia ckpkn ngan aku...

Bro : btl2 rsa mcm kaku n rsa mcm dia nak jd some1 else... nak jd bkn dri dia yg kite knl..

Girls : ko xsdh ke Bro?

Bro : apa yg nak sdhkn? dah ar... citer psl bnda lain ar... aku dah mcm nak fed up aje citer psl dia nie...

n prbualan berenti d c2 aje..

mmmm... sbnrnya, kalo nak citer psl shabat nie, xkn abis smpai bebila pn... sbbnye, bler sekali kita dah anggap some1 2 sbgai shbat kite, ianya akn kite ingat wlau apa jua yg trjd antara kite n shbat kite 2... btl x?

wlaupn kekdg shbat kite 2 mlampaui btasan... wlaupn dia ska  n tlah mnyakitkn atie kite.. wlaupn dia "sesejuk" ice mcm MR C td.. dia ttap shbat kite..

jd, apa yg ptut kite buat utk kmblikn smula shbat kite yg dah "ilang" 2?? mcm aku sndri, aku secra jujurnya aku ckpkn kat cnie yg aku mmg mrindui sorg shbat ku... shbat yg lma aku knl n kong-c sgala2nya.. shbat yg jauh kat mta n ianya mkin jauh.. yg aku xtau bler dia akn jd shbat aku yg dlu... apa pn aku hnye brdoa mga 1 ari nnti dia akn sdr akan sgalanya...

p/s : aku rndukn kamu whai shbat ku....


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

rasa macam pernah dgr cerita nieh..
dia nieh ke yang kena pulau tuh lynda?

~nUmb GurL'z / Miz Fantasy~ said...

ahaks~ dia ar 2 kak sha.. :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)