Monday, September 28, 2009

ObSesS kaH anDa??? ^-^

elloppp n akum... :)

ahaks~ kali nie aku nak share psl obsess.. adakah anda jua obsess?? aku ambik tjuk nie sbb sejak 2 menjak nie aku asyik dgr lgu Obsession (kalo aku xclap ar) dr Mariah Carey.. tp aku bknnye nak citer psl C Mariah nie.. Sbbnya aku bkn ar "dlm" music dia.. kalo nak bndingkn, baik aku plih Beyonce... tp kalo nak ikutkn baik aku plih Nenek Tina Tunner... laie bez sore dia kalo nak d bndingkn ngan Mariah Carey nie... :)

k ar, brbalik pd topic kite (ceh wah).. aku ada bca Remix (tp aku lpa bln blernye kuaran) psl obsess nie... ada yg obsess psl kasut ar, obsess msk prtandingan ar, obsess pd kecntikan ar, obsess pd kegemukkan n so on...

kalo aku lak, aku hnye obsess pd 3 bnda aje yg mmg dr dlu smpai skang xmmpu aku nak bndung lg..

1) pd high heels
- aku dlu, kalo tkat pkai ksut, aku ska sandal aje.. tp skang nie aku obsess pd high heels.. kalo dlu aku hnye blh pkai takat 2" aje tp skang aku dah pkai 3" n sometimes aku pkai 4".. n aku pling xtahan tgk heels nie... kalo g kdai kasut, bnda yg aku cri dlu ialah heels... xbli pn xpe aslkn dpt tgk.. :))

2)pd novels n mjalah
-kalo blh aku nak tdo dlm kdai bku nie... smua bku aku nak bca n bli... mak aku kta kalo ar aku kumpulkn smua mjalah2 n novel2 aku, blh bkak mini library! ;p
n aku lak, tiap2 bln aku akn spent around rm50 tuk bli mjalah sj! n kalo msuk kdai buku lak, pling tidak 1 buah bku aku akn bli..(2pn kalo bku 2 mnarik atie aku ar) ;p
n now aku ngah obsess pd novel Twilight Saga.. 4 novel dlm 1 box.. pueh atie aku!! (sbbnye aku dah lma cri bku nie) :)

3) Coklat
-mmmmmm....mmg bez kalo dpt mkn coklat nie btl x? ;p
aku nie obsess kalo bnda2 yg brasaskn coklat nie.. apa aje yg brasaskn coklat nie mmg aku xblh nak tahan pnye... :)
nie trmsuk ar ice cream coklat, puding coklat n mcm2 lg.. :)

ookkk ar... aku nak chow dlu... nak smbung bca New Moon aku... :)
bye2...
c ya... :)
Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

2 comments:

Kak Long Mawar Merah said...

Kalau high heels tu, takat 2" je lah Kak Long pakai sebab kat dlm kelas, kalau lama2 berdiri pakai high heels...tak boleh tahan.
Pasal buku & coklat...... emmmmm, sangat obsess jugak!

~nUmb GurL'z / Miz Fantasy~ said...

btl 2, ngape eik kite xdpt nak lari dr buku n coklat?? wlaupn rmai yg tau coklat 2 akn mmbuatkn kite "gmuk".. :)

p/s : thanx kak long sbb sdi mlawat blog sy... :)
(nie bdk bru2 nak wat blog nie) :p

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)