Thursday, September 27, 2012

Malang Tak Berbau~


Salam n eellooppp semua..
korang apa khabar?? aku doakan semoga korang berada di dalam keadaan yang menyenangkan.. Amin~

minggu lalu sangat malang buat aku... bilanya Cik Pesona aku berlanggar dengan kereta Mercedes old school... :(
punya ar cuak.. sampaikan mengeletar seluruh badan.. nak2 tak ada siapa yang sudi nak membantu.. aku hanya dengan My Mak aje sewaktu kejadian.. call orang sana tak senang, call orang sini pun tak senang.. nak mintak tolong bukan nak mintak duit pun... =.="

dah ar, adik ngan adik ipar aku pun tak ada, en suami pun tak ada, My Ayah pun keje.. aduhai.. terasa macam sangat di sisihkan... so nak tak nak terpaksa lah aku ngan My Mak pandu perlahan2 ke balai polis Lukut tapi laie sedey, balai polis Lukut tak boleh terima report.. dorang tolak pulak ke Balai Polis Port Dickson..

apa ar salahnya ambik aje report, dah ar seb baik aku tak semput, kalau semput laie parah.. tak ada sape yang nak pandu kereta aku... 

tapi Alhamdulillah... seb baik tak ada yang cedera.. cuma skang nie aku tak ada kete nak poie keje.. nak guna kete My Ayah, kete dia automatik.. sorry to say aku agak tak selesa memandu kereta auto nie.. sebabnya aku dari mula dapat lesen, hanya menggunakan kete manual aje.. jadi dalam minggu nie My Ayah tak keje jadi boleh ar poie keje tumpang dia.. :)

betul ar kata orang tua2 "Malang tu tak berbau".. :)
so drive carefully.. skang menjadi iktibar buat aku supaya jangan "cucuk" kete depan laie.. =)

laie satu menjawap soklan Kak Sha a.k.a  Miss Cheryna, kemana aku menghilang sebelum nie.. sebenarnya en lappy aku masuk ward.. kata orang yang betulkan tu lappy aku tak boleh nak repair.. maka aku pun men-survey lappy baru.. malangnya, bila My Ayah antar ke edai yang tak berapa nak terkenal kek area somban nie, boleh ar plak di betulkan dan hancus sudah harapan nak dapat lappy baru... :(

tapi aku suka lappy lama aku nie sebabnya, tahan lasak dan banyak gambar2 My Baby 550 ado kek dalam nie.. :)

selain tu masa tukan nak pose, bila time Ramadhan aku memang tak dan nak update teratak.. keje kat Butik Elyna, banyak bebenar... :)
bila dah raya, tau aje ar kan.. skang dah ada 2 family makanya kena ar adil nak ke family sebelah mertua dan sebelah aku.. raya ke 4 en suami pun dah mula keje.. :)

ok ar, aku nak poie siapkan apa yang patut sebelum lunch hour.. sebelum tu macam biasa nie ada gambar kucing angkat My Lil Sis : Dak Ontot.. ^^


owh sebelum aku terlupa, sesapa yang suka atau sedang mencari long skirt ala2 princess yang kembang2 bagai, boleh ar jengah2 di Butik Elyna.. harga berbaloi dengan kualiti materialnya.. kerana kami hanya memastikan kepuasan pelanggan kami sebab kami pun pelanggan jugak.. ^^


ada macam2 warna yang boleh korang pilih... :)
boleh jengah di website kami atau like di fanpage kami di facebook.. :)

website : Butik Elyna







Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

1 comment:

cHeRyNa PiReS said...

hadoi...kesiannya adik aku..
dahla sejak kawen lama dah tak jumpa dia...tau2 dah jadi camnie.

sabar adik sayang...
org time eksiden nieh mmg macam2 dugaan...
time kakakmu kena awal tahun aritu...
time tak salah pon kena langgar...(dan ko pon tau betapa sayangnya aku dgn swift aku tu)
org keliling boleh buat tak reti
padahal diorg nampak eksiden tu

yg paling sedih ada satu group cina ni datang ronda naik keta pusing...setiap kali pusing dia boo aku.

memang haram.

memang tak boleh bla.

tp kena sabar sayang. kak sha pulak berminggu tak berkereta pon tak brapa nak gemar bawak keta pakcik zam.

tp waktu niehla kita akan nampak betapa mereka sayangkan kita. risaukan kita.

oooh...pasal polis?

lupakan jelah.

lupakan.

tak payah cakap.

just bgtau kami apa2 update ye.

insyaAllah kami ada dgn lynda.

tabah ye!!!

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)