Saturday, August 22, 2009

mE bEz bUddYz...


Best Friend, originally uploaded by kh2rac.

elloooppp evrybody... :)
so mcm mna ngan pose korg smua??? (bg yg pose ar.. yg xpose xdpt den nak nolong de..)

mmmm.... kali nie aku nak citer psl 2 org "sbht" aku yg aku knl agak lma dah... nmanye... Mr.F @pn lbh snang aku pggil dia DUDE.. n sorg laie pn Mr.MF.. :)

k.. memula aku nak citer psl MR.MF.. aku knl dia dr kck smpai ar aku dah godang mcm nie... kmi brkong-c mcm2 citer yg sdh mahupn yg epy.. then, bler trjd "prselisihan prasaan" antara kiteorg, ianya mnjd smkin jauh n jauh n jauh hingga ar skang nie, dia semcm dah ilang dlm idup aku wal hal dia ttp ada kat cnie.. n skang dia pn dah kawen n aku trasa mkin "jauh" dr dia..

dia bkn mcm yg aku knl dlu.. skang nie pn sapaan dia "sejuk" sesejuk ice kat kutub nun.. kekdg aku pn rsa amat amat pelik ngan skap dia.. adakah sbb "perselisihan prasaan" 2 dia snggup nak ptuskn tali prshabatan kami.. @pn mgkin gak wife dia xska kami rapat?? wah duh... pusing sngguh deh..

aku pueh pkir2 n smpai ar skang nie aku msh xdpt jwpnnya... nak aku tnye aku trasa amat mls ngan skap dia yg sjuk 2.. keck atie?? 4 sure aku kck atie ngan dia.. tp 2 dlu ar skang nie, aku dah mcm dah twar atie nak "tgur" @pn sapa dia.. aku rsa sgt2 mls n aku rsakn mcm aku aje yg trhegeh2 nak kwn ngan dia sdangkn dia dah xmo laie jlinkn prshbtan ngan aku........... :(

now d other 1 DUDE..
aku knl DUDE nie msa aku kat kol laie... kmi rpt sbbnye dia nie mmg "gler2" n dia xprnh nak ambik atie ngan apa yg aku ckap.. (sbbnye kekdg gurauan aku nie blh wat org lain skit atie) :)

ngan DUDE, kmi blh brbncang mcm bnda dr citer zman kck2 hngga ar citer psl politik... :))
dia pn blh d ajak bncang n smpan rhsia... kmi blh abizkn brjam2 kat YM 2 hnye nak bahaskn 1-1 topic yg ngah hangat kat paper... :)
wlaupn bnyinye mcm "sngal" aje, tp i2 ar aku ngan DUDE..

aku snang nak kwn ngan dia ... n kmi pn tau sape psangan msing2.. aku pn knl ngan gurl dia n dia pn prnh jmpa ngan SP aku dlu.. ;p
n dia gak yg mla2 tau psl "skit" aku slain SP aku..

tp... bler aku pkir2 blk, aku jd "tkut" akn "kehilangan" dia spt mna aku "ilang" MR.MF.. kmi prnh jnji yg kmi adalah "shabat" dnia akhirat.. kmi akn slalu brsma brkong-c apa jua... tp skang?? jnji2 hnye tnggal jnji2 aje....

wlaupn aku "kck ati" ngan MR.MF, aku ttp doakn dia mga epy ngan life bru dia.. wlau apa yg trjd dia ttp SHABAT aku dnia akhirat wlaupn mgkin dia dah "trlpa" kn shbtnye yg sorg nie...

pd DUDE, aku ucapkn tima ksh byk2 ats sokongan ko kat aku... u r my bez buddy ever... ^-^


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kalau betul dia kawan kite...kat mane die gi pon insyaAllah dia akan ingat kite...dun worry...mmg susah nak terima hakikat nieh...tp mesti terima gak!~

Numb Gurl'z said...

waarrrgaggghhhhh... mmg btl 2 kak.. mmg sdh sgt bler keilangan org yg kite anggap dia shbt hnye krn bnda2 yg rmeh aje... :/

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)