Sunday, August 29, 2010

Adakah Aku Bersedia?? ^_^


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakan moga korang semua dalam keadaan yang sihat aje... :)
puasa pun dah semakin nak ke hujung... persiapan raya jua sudah semakin terasa.. aku pun semakin busy... penatnya~
tak sabar2 nak cuti raya.. sebab apa?? jeng.. jeng.. jeng... :p

kali nie mau citer, adakah korang dah bersedia tuk komitmen yang lebih kompleks?? meaning kat kat sini, bagi yang sedang hangat bercinta.. komitmen seperti bertunang dan bersedia tuk melangkah ke alam rumah tangga...

aku tau, kebanyakkan blogger ada yang dah berumah tangga.. ada yang dah bertunang.. dan tak kurang gak yang sedang menyulami saat indah alam percintaan.. :)

hehehe.. bukan apa, semalam aku terpikir, apakah akan jadi pada aku andainya benar2 jodohku ngan En.Cinta.. tunang.. then kawen.. bunyi macam best aje kan?? tapi ngan keje aku yang sebegini, bagaimana kelak aku nak bahagikan masa aku ngan dia?? balik kul 10 mlm.. dia pun dah tido sebab dia masuk keje kul 8.30 pagi.. *sigh*

bagaimana aku nak masak tuk makan minum dia?? kalo pun dia paham, sampai bila dia boleh bersabar ngan keadaan yang macam nie?? bagaimana pula tanggapan family dia dan family aku?? sure akan ada kata2 " baik tak yah kawen kalo masih sendiri yang uruskan" atau " buat apa ada isteri kalo dia masih macam bujang??"

so... apa pendapat korang?? mintak bantuan kalian....

ps : 3 Taun Laie, Adakah Aku Telah Benar2 Bersedia?? ^_^






Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

5 comments:

| Larasephia | said...

Insyaallah.. 3 thn lg ye sis? ntah2 lagi cepat dtg seru cmne? :) I think u'd be a great wife :)

~ mizzAmy ~ said...

for me, tak dek masalahnya if dua-dua faham keje masing-masing. sedangkan ramai lagi yg dah kawin tapi sorang di utara dan sorang di selatan. cuma kena pandai2 bahagikan masa je.

lagi 3 tahun? kejap je, trust me.. ;)

Nora a.k.a Aira said...

hiii blogwalking =) Insya Allah u can make it =)

Azuan said...

boleh3..nape lak tak boleh...jam 10 tue awal lagi tue...jangan 1 pagi dah le hohoo

en_me said...

jangan tunggu lamer2 nnti dikebas orang.. ehehe sonoknyer nak kawen kanns

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)