Sunday, August 1, 2010

Falling In Love With U My En.Cinta... ^_^


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakan moga2 korang berada di dalam keadaan yang amat menyenangkan... :)

tah ar, malam nie mata aku tak boleh lelap ar pulak... selalunya pas bercerita ngan En.Cinta, senang aje aku lelapkan mata aku nie.. tapi nie dah dekat kul 3 pagi.. tapi arie nie aku tak boleh nak lelap langsung.... *sigh*

aku akui yang aku amat rindukan dia.. lama sungguh aku tak ketemu ngan dia.. hanya call dan sms aje yang menjadi penghubung kami skang nie... aku benar2 busy.. bukan aku suka2 tak mahu jumpa ngan dia.. kalo boleh arie2 aku nak jumpa ngan dia... tapi apakan daya, aku tak mampu.. dia di Selangor, aku di Seremban.. walaupun nampak macam dekat kan?? tapi hakikatnya "jauh" di mata, "dekat" di hati... ^_^

aku pun akui yang aku benar2 dah terjatuh cinta kat dia.. dulu aku rasa macam aku ak mampu nak jatuh cinta laie.. tapi aku silap dalam pencaturan aku sendiri... dia hadir tika aku benar2 ingin bangkit semula.. dan dia banyak memberikan aku sokongan moral tuk aku teruskan kebangkitan aku itu... :)

aku pernah ignore dia.. aku penah tak layan sms dan call daria dia.. aku lakukan bukan kerana aku benci atau tak suka.. tapi aku lakukan kerana aku ingin lihat sejauh mana kuatnya naluri aku kali ini.. dan akhirnya... aku percaya pada naluri ku kerana naluriku tak pernah silap dalam pencaturan.. :)

aku mula terima siapa dia.. aku mula membuka mata dan atie ku untuk dia.. aku mula mengenali sape dia dengan lebih dekat.. aku mula rasa rindu andai aku tak dapat sms daripada dia.. tapi dalam masa yang sama, aku ego tuk sms dia.. aku inginkan dia yang sms aku dulu... betapa kejam aku nie kan?? :p

dan, apabila dia mula memanggil aku "sayang", atie ku mula berkocak.. berkocak bukan kerana teramat suka, tapi berkocak andai apa yang dia lafazkan hanya sekadar di bibir aje... aku jadi amat takut dengan bayangan panggilan "sayang" itu... berkali2 aku tanyakan padanya.. dan setiap kali aku tanyakan, hanya satu jawapan yang aku dapat.. "Kalau tak sayang, tak ada aku panggil kau sayang"... :)
aku kaget bercampur epy.. dalam atie aku hanya berkata "aku pun sayang kan kau gak.. cuma berikan aku masa tuk aku benar2 memahami atie aku" :)

akhirnya, sebelum dia berangkat ke Kedah, aku mula berjinak2 memanggilnya "sayang" sebagai hint atie aku nie.. walaupun memula aku amat takut di sergah oleh dia... :)
dan pada masa itu jua dia katakan yang "kau adalah buah atie aku"..
OMG!! aku terlopong kerana aku tak sangka yang dia akan menyatakan sedemikian... :)

dan pada hari terakhir dia di Kedah, aku call dia.. just borak2 kosong.. then aku msg dia kata "sayang, mana ada mahal sangat call ko.."
dan dia reply " dalam fon tak mau lak ko panggil aku sayang.. hehehe"
akhirnya malam itu menjadi sejarah apabila aku mula memanggilnya "abang" dan dia terus memanggil aku "sayang"... :)
(rasa mau senyum aje masa tu...) ^_^

hingga ar 19-06-2010, secara rasminya kami bersama sebagai sepasang kekasih... :)
dan telah sebulan berlalu.. sebulan yang amat mengembirakan aku.. aku jua berharap agar dia jua bergembira seperti mana aku gembira bersama2 dengan nya... :)

thanx ya abang... aku sayang akan kamu En.Cintaku... :)
dan aku berharap moga atieku ini tak berubah tuk kamu.. dan aku jua ingin katakan yang aku benar2 telah jatuh cinta pada kamu.. terima kasih.. terima kasih.. terima kasih.... ^_^

Abang~
Orang Sayangkan Abang..
Orang Rindukan Abang.. ^_^

ps : Maafkan Aku... Malam Ini Aku Kejiwangan.. Aku Teramat Rindukan Insan Itu... ^_^





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

3 comments:

fizzy said...

hehehe..ko kena dgr lagu Amelina - semakin rindu semakin asyik.ni sesuai dgn ko ni sis ;)

~ mizzAmy ~ said...

hehehehe... sweetnya..... amy pun panggil org tuh abang n he call me sayang too. opppss, tersama lah pulak. =P

~LP Lum~ said...

fizzy : dude... hampeh ko eik... nnti aku post kat fb eik then aku tagged kat ko sbb aku tau ko pun sama macam aku... ^_^

amy : hehehe... :">

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)