Monday, June 21, 2010

Alhamdulillah & Thanx Ya Sayang~


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? ada sihat?? Alhamdulillah.... :)
Senin sudah lor.. ada yang MALAS nak keje?? hehehe.. biasa ar kan?? aku pun bila senin nie, mula ar Mr Big M melawat aku.. :))

ok2.. tak mau merepek pepanjang... aku pun malas nak taip pepanjang.. nak g blogwalking jap laie.. :p
ok, sabtu arie tu ke umah member aku kawen, g ngan En.Cinta lor.. dia jemput aku then antar aku balik somban.. :)

sambil tu ber-dating-an kami di City Park Seremban 2.. :)
hehehe.. thanx ya.. epy sangat2... :)

190610 - secara rasminya kami declare... :p
huhuhu.. terasa macam kanak2 remaja lak.. padahal memasing dah tuo... :))
tak ada sape2 yang mengetahui akan hal nie semalam kecuali My Lil Sis n My Best Buddy Mr Dude aje.. hohoho... Mr Dude paling epy sekali.. dia tahu yang sahabatnya ini telah gembira semula.. dan doanya telah di makbulkan.. thanx ya dude atas sokongan ko pada aku selama ini.. U R My Best Buddy ever~ :)
apa pun, thanx gak pada En.Cinta.. Orang Sayang Abang~
(jiwang ar pulak) :p

sebenarnya aku pun tak sangka akan terjatuh cinta serta sayang pada E.Cinta nie.. semua nya berlaku dengan secara yang tak pernah di duga dan di rancang.. aku pernah cakap ngan En.Cinta sebelum nie yang atie aku sudah mati pada cinta dan pada lelaki.. :)
nampaknya, beliau berjaya menghidupkan atie ku semula.. :">

aku tima beliau sebab diri beliau sendiri.. dia tak ensem pun tapi dia cumel, dia sabar menahan kerenah aku selama nie... :p
dia tima siapa aku sebenarnya dan tak pernah meminta aku menjadi seperti org lain.. :)

huhuhu.. apa pun, segalanya masih di peringkat permulaan laie.. masih baru hubungan kami..perjalanan masih jauh laie tuk kami.. dan masih banyak perkara yang perlu kami pahami antara sesama kami.. :)

sekarang mendung hitam dalam hidup aku telah berlalu pergi meninggalkan aku.. jejaknya akan sentiasa dalam atie ku tapi ia sekadar sejarah silam aku.. sejarah yang akan aku cuba lupakan kerana aku perlu memandang ke hadapan semula.. sinar baru menjelma dan aku mengharapkan agar sinar ini dapat membantu aku bangkit semula.. terima kasih pada sejarah silam aku kerana mengajar aku erti sebuah kehidupan.. :)

aku ingin melakarkan ceritera gembira dan bahagia sekarang ini.. bersama2 insan yang tersayang, kuarga yang memahami aku serta sahabat aku yang begitu memberikan sokongan dan dorangan serta kamu2 yang sudi menjadi pembaca setia setiap lakaran ceritera aku.. :)

En.Cinta,
terima kasih pada kamu..
terima kasih kerana sudi menjadikan aku pacarmu walaupun di kau tahu kisah silam ku..
terima kasih jua kerana sayang akan aku..
terima kasih jua kerana sudi menerima aku seada nya..
dan terima kasih atas segala2nya sayang..

Orang Sayang Kan Abang~
Missing u So Much My Dear~
Hingga Ketemu Semula Nanti.. :)

ps : 我爱你,我亲爱的.. :)
Alhamdulillah & Terima Kasih ~
Hanya Itu Yang Aku Mampu Katakan~
Semoga Ianya Akan Di Berkati Serta Di Restui~






Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

13 comments:

♥ Xett Hereen ♥ said...

fullamak kakak!!!
hati berbunga mekar kembang riang!!!!

suke suke suke!!!
smuge kekal ke akhir hayat.

t da seap nasik minyak tuh jgn lupe kite neh plaks..
ahaks!!!

happy 4 u kakak!!!









*uh jeles. xde en.centa~*

fArAh nAbiLA said...

sweet..-p

dotblogspotdotkom said...

patut le masuk sini... harum semacam je... huhuhu.... byk nye bunga sinta...

~LP Lum~ said...

xett : hehheeh.. thanx ya.. ahaks~ don worry bila dah siap sok akak pgil mkn.. :)

farah : hehehe.. sweet eik?? xde ar... :)
thanx ya...

pokcik : ahaks~ bukan bunga cinta yg wangi tu pokcik.. msti ada bnda len tu... :p

~ mizzAmy ~ said...

mak aiii.... tetiba amy senyum sorang2. hehehe...

amy pun doakan lynda and en cinta berjodoh dan berkekalan selamanya. amin....

~LP Lum~ said...

amy : hehehe... awat senyum sorg2?? teringat kat mr kidd ar tu... :)

thanx ya n Amin... awak pun... :)

mier@merr said...

aahhhhhhh.... miss my en.cinta oso....

mahu ketemu!!

~LP Lum~ said...

miera : hehhee... g ar ketemu ngan en.cinta kamu... :)

_Yaya_ said...

waaa..da ad ehem2..hehe baru lagi tuh..jge hubungan baik2 tau..

sI tEDI said...

tahniah!

azuan said...

aku nak pergi membawa hati yang luka dari kamu ekeke....

gud luck yea huhuu..

~LP Lum~ said...

yaya : hehehe.. thanxs.. insya Allah akan di jaga sebaiknya... :)

tedi : ehehe... amacih ted... :)

azuan : ahaks~ jgn ar mcm tu, kamu boleh jd kekasih separuh masa sy... :p
thanx... :)

~ Cik Azz ~ said...

Aminnnnn.....


Alhamdulillah... Moga diberkati Allah selalu..

Berbahagialah hendaknya.. :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)