Tuesday, September 27, 2011

My 2nd Phase (250911) ^^


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakan moga korang berada di dalam keadaan yang menyenangkan.. :)

pertama kali aku nak panjatkan kesyukuran pada Ilahi kerana My 2nd Phase telah berjalan dengan lancarnya pada 25 hb September yang lepas.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah... ^^

penat memang ar penat tapi amat seronok bila semua kaum keluarga kedua2 belah pihak bertemu.. sebabnya majlis aku nie hanya tuk majlis kekuarga aje.. :)
tiada siapa yang di jemput melainkan kaum kuarga, kenalan mak dan ayh aku, jiran2 serta kaum keluarga pihak lelaki aje.. :)

dan segalanya telah berjalan dengan lancar.. layanan daripada pihak catering iaitu Zemi Catering memang SUPERB!! :)
memang amat2 berpuas hati ngan layanan, masakan serta perhiasan yang dorang sediakan.. ramai tetamu yg hadir macam tak caya aje rege yang di kenakan ngan apa yang dorang lihat dengan mata dorang.. insya Allah, majlis besar esok pasti akan menggunakan perkhidmatan Zemi Catering gak.. ^^

yang pelamin dan make up pun memang superb!! Kak Ros From D'Ziera Bridal Boutique memang sempoi dan memang magic touch ar akak tu.. memang berubah muka aku di make upnya.. ^^
pelamin mini pun memang sempoi tapi amat2 menarik.. ramai yang puji.. memang tak sia2 aku ambik akak nie.. ^^
(nanti aku upload eik gmbar pelamin mini tu)

tak lupa gak pada mak, ayah serta adik aku yang bertungkus lumus menyiapkan barang2 hantaran termasuk gak jiran2 aku yang banyak membantu macam Mak Wa yang siap berkampung tuk tolong mak ngan adik aku siapkan.. :)

pada sedara mara aku yang tolong menyiapkan apa yang patut pada malam merewang tu.. memang best ar... walaupun tak semua berkumpul... :)
dan pada My Official Photographer Mr Bob From DNA Pixel Works, ko memang rock ar bro.. dan aku menantikan akan gambar2 yang ko ambik.. walaupun ko memang suka nyakat aku.. aku tau ar aku tak boleh nak marah2 ko kan masa tu.. dan walaupun ko sesat smpai ke Bagan Pinang kan.. tapi memang sempoi keje ngan ko.. ^^

pada My Best Buddy Mr. Dude serta tunangnya Jue kerana sudi datang dan sudi menjadi Unofficial Photographer aku.. ^^

dan tak lupa gak pada En.Cinta a.k.a En Tunang.. thanks you sooo much For Being My Sweet Lovely Heart Beat... And I Love You So Much Abg.. Insya Allah, Perjalanan kita untuk ke akhir "permainan" ini akan di berkati dan di restui oleh Ilahi.. ^^

Tak Lupa gak pada teman2 ku yang mendoakan dan mengucapkan tahniah.. thanx 
korang.. ^^


sempoi kan?? tapi tetap kekal menarik... ^^


ps : Masa Akhir Sedia Menanti... ^^


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

Anonymous said...

salam...steady ar...gembira p tgk n syukur alahamdulillah suma berjalan dgn lancar..

m4rilyn said...

tahniah dear

DNA Pixelworks said...

Takde mende la ma fwenz...ape pun aku ucapkan tahniah pada ko dan sesungguhnya terlihat sedikit cahaya pada penulisan ko...caiyok!!! ape pun kami di DnA Pixelworks akan cuba memberikan yang terbaik untuk anda....Thanx kerana sudi hire kami!! (^_^)==b terbaekkk !!!

~LP Lum~ said...

P : wasalam~ thanx... ^^

marilyn : thanx dear... ^^

dna : hehehe.. cahaya eik bob?? =)

~ Cik Azz ~ said...

Hamboiiii... Dah tukar rumah baru ehh... Okay la tu.. menampakkan kematangan anda... :P

~LP Lum~ said...

kak azz : hehehe.. motivasi serta kesedaran dr akak gak.. igt tak psl citer malware pastu kita citer psl loading blog yg berat?? :p
tu yg try tukar tu... rsa cam ok lak.. ^^

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)