Wednesday, December 9, 2009

Hancurnya Hati Dia... :'(



salam n eelloopp smua... :)

* sumber dr msg YM aku n sorg teman...
nie aku copy apa yg dia tulis n aku ubah ckit tuk mnjaga atie n prasaan temanku yg ngah bersedey nie...


" Z: linda
LP Lum: yup
Z: ape cite awk
LP Lum: biler awk on9?
LP Lum: xpasan lak sy
Z: hehhe
LP Lum: sy citer mcm 2 aje
LP Lum: more epy
LP Lum: :) 
LP Lum: awak?
Z: td je
Z: 5mnt
Z: sy biase je
Z: ntahla
Z: mcm sedih je nk bepisah
LP Lum: msh xblh nak lpakn dia ke wak?
Z: huhuhu
Z: tp sy dh ckp kat die
LP Lum: so...
Z: pasni xcntc dh
LP Lum: dia ckp apa?
Z: :( 
Z: hmm
LP Lum: dia sedey ke awk yg sedey?
LP Lum: : :(
Z: bukan kut..
Z: mslh xtau ape akn jd pasni
Z: xdpt nk jngkakan
Z: sy takut sy xde bf la
LP Lum: alah wak... smua pun xtau apa tau apa akn jd
Z: he..
LP Lum: hehehe.. same wif me
LP Lum: :) 
Z: pastu sy takut die dtg bile sy ade org lain
Z: ntah la linda
Z: sy pn xphm
Z: hmm
Z: rsau la sy
Z: tp xdpt nk buat pape
LP Lum: mmm...complicated gak nie...
LP Lum: alah wak...
LP Lum: cba awk pkir baik2
LP Lum: apa yg dia dah wat kat awk
LP Lum: awk penat layan pasaan
LP Lum: tp dia?
LP Lum: fun aje
LP Lum: wat awk mcm nie
LP Lum: kalo dia keciankn awk
LP Lum: dia xkn wat awk mcm nie
LP Lum: bukak mata n bukak atie wak
LP Lum: kite ada hak nak epy mcm mna dorg epy
LP Lum: smpai biler kita nak duk dlm gelap?
LP Lum: sampai biler nak trus hrpkan pd bnda yg xpsti?
LP Lum: 1st, kite msti epykn dri kite dlu
LP Lum: then bru pkir mcm mna nak cri pnganti
LP Lum: mcm sy ngan mamat nie pun jz kwn aje
LP Lum: sy pun xde rsa nak brcinta ngan dia
LP Lum: jz epy i can 4get wat happen 2 me
LP Lum: now, sy lbh epy n lbh cerah
LP Lum: xde lg gelap aje
LP Lum: caya ar wak, ikhlaskn apa yg nak kite wat
LP Lum: insya Allah kite akn "sinar" nya
Z: bile pk mcm tu
Z: sy mmg xnk kawan dh ngn die
Z: sy skrg ni pun
Z: mmg dh ckp kat die
Z: sy nk anta sume brg2 die
Z: sim die bg sy
Z: tp sy syg die la linda
LP Lum: sy tau wak...
LP Lum: sy pun msh sygkn lp gak
LP Lum: but...
LP Lum: smpai biler wak?
Z: tula
Z: awk tau x
Z: smlm sy ckp fon ngn die
Z: die ckp kan
Z: sy ni no 2 kat hati die
Z: tp skrg ni xde no 1,3,4,5
Z: cume die nk cari y no 1 tu
Z: die ckp xtau nape die jd gtu
Z: sedih sy
Z: ni sy duk sedih2 ni
Z: pedih je rase hati
LP Lum: cian kat awk~ 
LP Lum: so apa yg awk nak tnggu laie z?
LP Lum: dia trang2 ckp yg dia nak cri yg no1
LP Lum: awk no2
LP Lum: smpai biler awk nak trus seksa dri n prasaan awk sndri?
LP Lum: syg mmg syg.. tp wak... awk kena gak pkir prsaan awk
LP Lum: wat pe nak tnggu pd org yg dah trang2 xmo awk
LP Lum: sy pun mcm awk gak
LP Lum: mgkin sbb sy dah trlalu penat kot
LP Lum: 2 yg wat kputusan drastik 2

Zati has signed out. (12/9/2009 12:25 PM) "

n aku msih laie menanti jika Z akan sign in back.. but till now she didn't.. sy pun tmpang sedey ngan apa yg trjd pd dia.. dia sorg gadis yg baik n dia berhak tuk epy mcm yg lain.. tp hanye sbb sorg lelaki yg amat dia cintai, dia snggup tuk ketepikn kebahgiaan dia..
n she sign in back with diz decision...

"Z has signed back in. (12/9/2009 12:43 PM)


Z: teroffline td
LP Lum: hehehe... xpe
Z: sy pn dh pnat
Z: dh wat keputusan
Z: cume sedih je
Z: sedih nape jd gni
LP Lum: so.. sedey jap aje wak
Z: huhuhu
Z: tula linda
Z: sy ni klu bleh xnk jd mcm ni
Z: tp sy dh abes usaha dh
LP Lum: sape nak jd mcm nie wak?
Z: xpela linda
Z: sy xleh ckp la pasal nier
Z: sy masih dlm keadaan kesedihan
LP Lum: sy phm wak
LP Lum: sy pun tmpang sedey gak
LP Lum: dah ar wak... byk2kn doa n tenangkn atie awk eik...
LP Lum: sy sntiasa ada ngan awk "
Z: erm
Z: tq linda..
LP Lum: sesama 
LP Lum: awkkn kwn sy...
Z: awk dh xcntc lgsg ke ngn LP??
LP Lum: sejak arie 2 sy xde
LP Lum: but he did
LP Lum: takut atie nie brubah semula
Z: die cane
Z: ape respond die awk kurang layan
LP Lum: tah ar wak..
LP Lum: but sy xkisah wak
Z: sy pn same mcm awk
Z: penat dgn layanan die
Z: tu amik kputusan gni
LP Lum:
Z: hehe
Z: linda
LP Lum: yup
LP Lum: dah nak lunch?
Z: sy nk rehat jap ek
LP Lum: ok
LP Lum: c ya
LP Lum: don sad sad ok

Zati has signed out. (12/9/2009 1:03 PM)"

n im proud with her..
dia dah wat 1 keputusan yg aku rsakan amat berbaloi.. keputusan yg akan wat dia lebih tenang n epy mcm dlu.. :)
Z, sy pun tmpang gembira ngan apa yg awk dah wat.. :)
sy doakan mga awk akn tabahkan atie awk tuk hadapi smua ini.. :)

k ar.. nnti2 nulis laie.. :)
bye2...

ps: aku bgaimna pula? adakah aku seteguh mcm yg aku nakkan?? atau aku inginkan "sum1" itu mengerti prsaan aku?? oh.. aku rsa blm smpai ke tahap itu.. aku msih prlukan msa tuk mengenalinya lagi na mencari yg benar2 dpt menerima aku seadanya seperti mna aku menerima dia seadanya... :)
Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

10 comments:

mier@merr said...

pasti akan ada yang terbaek untuk kita.


bukan dia yang kita mahu...
tapi dia yang kita perlu...
yang terima kita sedanya kita...
yang sayang kerana kelebihan tapi masih kasih untuk tiap kelemahan kita...

~LP Lum~ said...

miera : wah... sayu benar madahmu kali nie... rsanye bukan mcm miera yg akak knl... ;)
apa2 pun dik...thanx.. insya Allah kite smua akn ketemu spt yg miera ckpkan td... :)

cHeRyNa PiReS said...

okeh..tgh bersetuju dengan komen si miera...
cari partner nieh bukan macam cari baju...
nak tergesa2 aje...
biarlah...kalau arinieh tak dpt apa yang dihajat..
tunggu dan lihat sampai dapat!

takpon...berhenti...dan cari...itupon kalau nak cari...
in my case, you know me..tak cari pon takpelah...banyak benda lain menanti...

google said...

lepas nih blh le chatting dengan kamu ye...huhuhuhu...

huhuhu moral of ur story.. PILIH LA PAKCIK...

sI tEDI said...

aduhai... adakah ini kisah cinta tragis?

~LP Lum~ said...

kak sha : thanx... :)
sy pun nak jd mcm kak sha ar.. byk menda len yg menanti... ;)

pokcik : blh aje pokcik... add aje gna nick mcm dlm entry 2..
nak pilih pokcik blh ke?? xmrh ke My Love pokcik 2... ;)

tedi : kisah yg amat tragis tedi..ingin mncari ex dia yg mengilangkn dri then baru nak cri teman aku semula... :(

Pocket said...

Z: sy nk anta sume brg2 die
Z: sim die bg sy
Z: tp sy syg...


tindakan 'Z' utk memberi kembali
semua barang barang dia tu bagus...

that's one of the first step to forget 'him'
'but he is one of my life's episode,
how can i forget him?' u might ask...

well after u've stand up, walk and start flying again then u can reminisce his name, kalau tak?
lalat tu tak pegi la dari bangkai itu,
lalat kena gi cari makanan baru:D

~LP Lum~ said...

pocket : thanx pocket.. akan cri mkanan bru tuk lalat mulai skang nie... :)

cik EPAL said...

kenal betul betul dulu ;)

~LP Lum~ said...

cik epal : :)
btl 2... kang trsilap tangkap lak.. nyesal~ :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)