Monday, December 7, 2009

Kisah Cintaku... ^-^



salam n eelloopp smua...
lama xupdate.. sbbnya bz..bz..bz.. :p
heheeh... now aku nak kongsi citer cinta member aku nie.. aku (LYNDA ABDUL HALIM @ LAH) n MIZ BABY @ MB.. ;p
(sumber Yahoo Messenger @ YM)

MB : Salam beb.. ko pe cer skang?? aku dngar ko dah "berubah".. bagus ar beb kalo ko btl2 dah berubah.. aku sokong ko.. :)
LAH : Salam B.. aku skang mcm nie aje ar.. dok kedai.. balik umah.. sok datang kedai balik.. :)
huh.. cpt benar tersebarnya cerita aku 2 eik?? sape yg bgtau ko??
MB : hehehe... ada ar... akukan rmai spy.. ;p
LAH : ye ar.. byk ar konye spy.. :)
aku sure n aku dah compom yg aku dah berubah.. so ko doakan ar aku.. :)
ko lak apa cer?? bf ko yg ensem 2 amacam?? ada shat??? ;p
MB : :'(
LAH : hey.. ngape nie?? cuba ar story kat aku..
MB : aku dah ptus ngan dia.. tp putus yg xde kata..
LAH : :-?
MB : maksud aku, putus yg bukan mcm putus.. aku ngan dia mcm dah putus secara teorinya tp secara pratikalnya x.. ko phm x?
LAH : huhuhu...phm kot.. so apa yg jd probnye??
MB : probnya.. aku ada kenal somebody nie.. tp aku xpenah jumpa dia.. ;p
LAH : aik? kalo xpenah jumpa dia mna ko kenal??
MB : ada ar.. yg 2 aku xmo citer ngan ko dlu..
beb, aku sbnrnya mcm dah terjatuh cinta ar ngan dia..
boleh ke mcm 2 beb?? aku pening skang nie..
LAH : ahaks~ kasi aku gelak guling2 dlu blh x?? =))
MB : ye ar.. gelak ar semahu mna pun ko nak gelak.. :(
LAH : ooppss.. sory ar beb.. aku gurau aje..
ok2 aku serious nie.. mcm mna ko blh ckp yg ko dah terjatuh cinta ngan dia??
MB : mmm.. tah ar.. aku pun xtau mcm mna blh jd mcm 2.. aku syg lg kat ex-bf aku.. but at d same time, aku dah termula syg lak kat budak nie.. mcm mna nak wat eik??
LAH : dia tau ke ko dah terjatuh cinta ngan dia??
MB : begong ar ko nie lynda.. mna ar dia tau.. kalo dia tau aku pun xtau ar nak ckp mcm mna.. :)
LAH : huhuhu...kalo mcm 2 ssh ar beb.. apa kta ko bgtau aje kat dia.. kan ke senang??
MB : sekali lg aku ckp ko nie begong!! kalo mcm nie punye jwpan, xde ar aku nak tnye pndpt ko.. apa ar...
LAH : hehehe...aku pun xtau ar nak wat mcm mna.. aku cdgkan ko kwn aje ar dlu ngan bdk 2.. biler dah tba msa sok, bru ar ckp..
MB : nak tnggu smpai biler?? smpai dah ada gurl len yg ambik dia?? nak suh aku putih mata??
LAH : rilex ar beb.. kalo ada jodoh ko, xkemna ar.. yg ko nie cemas sgt ngape?? btl ar ko takut mamat pujaan ko 2 ilang dr ko.. :))

*hampir 1 jam aku menantikn reply dr MB

LAH : buzz
beb, ko mrh kat aku ke? sory ar.. aku xde niat nak gelakkn ko.. aku pun nak tlg ko gak.. alah beb, jgn ar majuk.. ko pun tau kan aku mna reti nak pujuk2 nie.. BEB!!!
MB : ye.. aku ada.. td g mam jap.. lapo lak plak tgk ko gelakkn aku... ;)
LAH : hampehgas ko eik..so amacam?? dah wat dah keputusan??
MB : dah.. aku tnggu smpai taun dpn.. taun dpan aku bgtau kat dia yg aku syg kat dia lbh dr sorg kwn.. ok x??
LAH : mmm.. ok ar.. at least ko ada msa nak ubah pkiran ko 2... ;p
MB : wei beb.. k ar aku dah nak out.. nie mamat pujaan atie aku dah tipon aku nie.. aku chating ngan ko len kali aje ar eik.. kim slam kat R**Y (my ex name) ;p
LAH : ye ar.. bye2 n c ya... aku nak dgr biter bez dr ko ok... :))
MB : biter bez aje?? biter sedey xmo ke? :p
LAH : sedey pun ok gak... :-h
MB : :-h

persoalan yg skang ngah bermain kat minda aku nie.. adakah aku sekuat MIZZ BABY tuk menyatakan hasrat atieku pd sesorg selain My SP?? (pikir sejenak)

ps: semlm mlm tdo smbil bertemankan air mata... tp pg aku bgn ngan penuh keriangan biler mendpt msg dr sum1.. ;p
(kata member aku trlebih gatai) ;p
mgkin kite perlu menangis tuk lebih bahagia~
(pnjam kta2 1 of d blogger)..
aku nak dgr lagu CINTA ARJUNA _-_ Aliff Aziz & MENANTI CINTA _-_ Kris Dayanti.. :)
Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

mier@merr said...

ehe... bukan senang nak luahkan...
risiko malu...
risiko putus kawan..
risiko frust tertonggeng tonggeng...
hehehe....

kne pandai susun ayat n dapat hint sket yg si dia tu pon suke kite walopon tak mcm kite suke dia...


saya penah luahkan perasaan...tp ditolak sbb dianggap xlebey dr kawan..
tp kami da jnji akan tetap jd kawan..so xdelah risiko putus kawan d ctu..
pastu kenela tebalkan muka jap smpi da lupa insiden direject..ekeke....

hmm..ape2 pon..best of luck pada yg mahu memulakan langkah pertama :)

~LP Lum~ said...

miera : hehehe...btl gak 2... :)
akak penah kena sekali n smpai skang trus ptus kwn.. :(
sedey mmg sedey but akak tima aje ar... nak wat mcm mna kan dah org xsudi ngan kite n dah xmo kwn ngan kite lg... :)

dotblogspotdotkom said...

cam ne nak buat ye?.. huhuh lepas cakap je.. terus berkurung dalam rumah... huhuhuhuhu

sI tEDI said...

erhm.. kuatkan hati je cakap

cHeRyNa PiReS said...

kak sha?

pernah tak cakap..then merana juga. sebab tak cakap..tp suka...lepas tu tak dpt apa.

so, senang2...cakap, dan kalau tak dpt tuh dah bukan rezeki lagi. kurang2 pon kita tau awal dan kurangkan perasan:P

~LP Lum~ said...

pokcik dot : kalo blh mcm 2 kan ke bez?? pas ckp kat kwn 2 yg kite syg kat dia lbh dr sorg kwn trus duk dlm umah jgn kuar2... ;p

tedi : huhuhu...akn ku khabrkan pd teman aku spya kuatkan atienya.. (smbil mnyatakan pd dri aku sma) ;p

kak sha : mmm..cdangan kak sha pun sma mcm kputusan member sy 2.. :)
tp adakah sejarah akan berulang andai sy jua mengambil langkah yg sma??? dah penah ilang sorg xmo nak ilang lg sorg.... :(

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)