Wednesday, December 30, 2009

Need A Time 4 Myself~








salam n eelloopp smua...
nmpaknya dah makin dkat dah kita smua nak tnggalkan taun 2009 n selamat dtng 2010... :)
biler dah msuk taun baru...sure berkait rapat ngan azam baru kan?? tp aku bukan nak citer psl azam apa yg korg akan wat pd taun baru nie.. ataupun korg g mna mlm taun baru nie.. :)
aku nak citer psl... psl dri aku menjelang taun baru yg akn menjelang kurang dr 24 jam nie.. ;p

yup..tiap2 taun pun aku tetap sma gak.. xde mkna aku nak smbut taun baru.. azam pun azam yg sma tiap2 taun so.. aku pun mlas ar taun nie nak wat azam baru... :))

sebenarnya aku nak menyendirikan dri aku nie wat seketika.. bak kata member aku.. muhasabah dri sndri apa yg dah wat sepjg taun 2009 nie.. :)

aku pun trasa nak wat mcm yg member aku ckpkan 2.. so.. aku akan sepikan dri aku nie hingga ar aku start nulis kmbali pd taun depan.. (bnyi mcm lma aje..pdhal xsmpai 1 arie laie nak msuk taun dpn...) ;p

aku xkan nulis d blog aku, xbrmkna aku lpakan kalian... aku akn melawat kalian  mcm biasa.. tnggalkan jejak2 komen aku kat kalian mcm biasa.. kalo xde tnggalkan 2, xbrmakna aku xjengah kalian..cuma aku baca n then aku komen dlm atie aje... ;))

ok ar... nak berundur dlu...
salam syg kat korg...
n SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2010..
JADIKAN TAUN NIE LEBIH BERMAKNA DR TAUN LEPAS... INSYA ALLAH... :)

ps : pd yg suka mem-follow aku.. aku ucapkan tima kasih byk2 kat korg.. :)
syg korg... ;)





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

10 comments:

sI tEDI said...

selamat tahun baru linda.

ambillah masa untuk diri sendiri

google said...

huhuhu... pakcik tau.. kamu nak klr deting dgn pakcik yee..huhuhu malu2 plak.. btau je la... sejahtera utk kamu....

~LP Lum~ said...

tedi : yup... insya Allah aku akn kmbali tuk menulis lagi... but now jz nak berjalan2 kat blog2 aje... :)

google : aiyok pokcik... awat bgtau kek cnie?? kan ke dah pecah rahsio dah yg den nak kuar dating ngan pokcik... :))
(marah lak myluv pokcik kang) ;p
sejahtera wat pokcik gak... :)

arnamee said...

Salam linda.

baru nak melawat ni, takpelah take ur time and menulis balik nanti ea;p

salam tahun baru^_^

-anem

GhOsToNe said...

slmt tahun baru..

epi2 slalu!

~LP Lum~ said...

arnamee & ghostone : amacih kerana sudi melawat blog sy yg xseberapa nie... :)

n salam taun baru gak wat anda ber2... :)

google said...

sejahtera utk tuan blog ini...salam tahun baru...huhuhu

Siti Zubaidah said...

HaPPy New Year.....Wishing you a good health, a big success & happiness, and big money with great love. Many happy returns of the day.

AJ Nismihan said...

Time is precious
Spend them for the most important to the least
Never let them go while you still blinking, static!
Cheer your life up, then only world wide open for you to cheer them up.
Take one step back for yourself, and do come back with better in yourself.
Look forward to see again here. virtually.

~LP Lum~ said...

google : hehehe... amacih pokcik... :)

siti zubaidah : thanx 4 d wish... n thanx sbb sudi dtg melawat blog nie... :)

Aj : thanx my fren... n thanx so much 4 coming 2 my blog... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)