Thursday, December 10, 2009

LoneLy Me~



salam n eelloopp smua...
cntikkn gmbr kat atas 2?? :)
aku mmg saje letak gmbr 2 tuk mewakili apa yg aku rsa skang nie.. tp aku bukan ar secntik wanita dlm pic 2.. :)
tp aku ngan dia berkongsi 1 perasan yg sama iaitu KESEPIAN~

sepi ke aku?? secara luaran org len nmpak aku cukup epy.. aku pretend yg aku adalah wanita yg kuat wlaupun aku sebenarnya xkuat mna pun...
sepi..., sunyi..., dah biasa bg aku.. dah xde rsa apa2 pun.. aku pun xtau ar ngape.. nak2 sejak2 aku "berubah" nie, laie ar aku trasa sepinya.. aku xsuka ngan apa yg aku rasa?? xde mknanya... :)
aku suka n teramat suka ngan apa yg aku lalui skang nie.. wlaupun sbnrnya sejak dlu laie... ;)
(2 yg bnr2 tepat)

aku xtau apa silapnya.. "sum1" dah "menghilangkan" drinya.. aku xtau apa yg trjd pd dia n aku xpasti apa yg telah aku wat hinggakn dia ilang mcm 2 aje tnpa apa2 kata..
aku sedey ke?? YES & NOPE... yes aku sedey ngan apa yg dah jd.. nope sbb aku tau "sape aku" bg dia n "sape dia" bg aku.. kami xpenah ada apa2 hubungan yg menyatakan dia adalah "hak" aku n aku adalah "hak" dia.. so.. bnda nie xtrlalu complicated sgt.. :)

aku ada citer psl nie ngan my bez buddy Mr Dude.. n Mr Dude ckp mcm nie...

" Aku : mamat 2 dah xde call ataupun msg aku laie dude..
Mr Dude : ngape lak?? mogok ke??
Aku : tah ar..
Mr Dude : kalo mcm 2, ko aje ar yg msg dia
Aku : dah semlm.. xde reply pun..
Mr Dude : bz kot keje
Aku : dia kat kg.. cuti
Mr Dude : bz ar 2 ngan family dia.. ko kna phm sis, bukan slalu dia dpt blik kg..
Aku : mmmm...ye ar 2..
Mr Dude : alah sis, bg ar dia msa.. mgkin dia ada bnda yg nak d pikirkan sebelum dia cari ko balik.. caya ar ckp aku eik..
Aku : watever~
Mr Dude : sis, ko kn kwn aku.. aku xmo ar ko sedey mcm nie.. cheer up my fren... insya Allah.. nnti2 dia msg ataupun call ar ko..
Aku : dude, aku rindu ar kat Sp aku n Mr Notty~
Mr Dude : so... msg ar dorg.. jgn ar segan2..kalo ko mcm nie, dorg mna tau..
Aku : kan aku dah kta aku dah msg.. tp no reply....
aku xsuka ar rsa rindu mcm nie dude... sgt2 xsuka... :((
Mr Dude : -senyap mmbisu- "

persoalan2 yg aku sndri xtau jwpannya....

akukah yg xpenah nak memahami??
ataupun aku yg terlebih memahami??
ataupun mereka yg xmemahami aku??
ataupun mereka yg terlebih memahani aku??

n sape mereka dlm idup aku??
(aku xpenah tnye sape aku dlm idup mereka) :)

Mr Dude :
my bezz buddy..
bezz fren..
he knw me well than my Sp.. :)
sntiasa ada biler aku dlm mslah..
sentiasa bg aku nasihat yg aku boleh gna pkai..
sentiasa suh aku think in +ve ways.. :)
he my best fren 4ever n ever...

SP :
my past..
also knw me well but not very well..
a lil bit ego.. ;p
funny person.. alwayz make me laugh.. :)
(even wen i think bout him)
n alwayz in my heart.. :)

Mr Notty :
my new fren..
knw him a lil bit only..
alwayz "notty" n a very shy guy... ;)
n now... dia dah ilangkan dri dia..

apa pun, aku msih mcm dlu.. aku suka akan "kesunyian" ku ini..
aku gembira biler aku "sunyi"
aku senang ngan "kesepian" aku skang
aku cukup2 tenang ngan apa yg keadaan aku skang..
yg penting three of them sntiasa dlm atie aku n aku syg kamu semua.. :)

ok ar.. nak men game..
nak wat keje gak..
mcm2 nak wat.. :)

ps : dlm mud demam skang nie.. xtau ar demam sebab panas n jap sejuk ataupun sbb aku trlalu pkirkan kemna ilangnya Mr Notty yg tnpa jejak 2.. ataupun aku demam rindu kat mereka... :)
aku xsuka keadaan rindu yg mcm nie.. mmbuatkan aku cukup "trseksa"... :(




Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

we can't live in the past, sayang...
though it's good to be reminded of old memories.
kak sha buat tu..selalu ingat kenangan lama.
tp utk mengajar diri sendiri...and utk mempositifkan diri.

i used to be like you.
but life is too short.
kalau fikir org, akhirnya kita yang sepi kan?

~LP Lum~ said...

kak sha : thanx kak... akak bnr2 memahami... :)
sepi i2 indah kak bg sy.. mgkin bg org sepi itu sakit..tp bg sy ianya cukup indah kak.. :)
n sebab sy dah xmo pkir psl org len ar, sy kuar dr kegelapan sy n cuba mncari sedikit sinar tuk kebahagian dri ini... :)
once again.. thank you sooo much kak... luv ya... :)

dotblogspotdotkom said...

sepi @ x tu sebenarnye atas individu...

ada yang seronok pe ke disko....tp bagi kita kata BISING...

kita seronok bila SUNYI.. tapi ada sesetengah kata membosankan...

kalau bukan diri kita sendiri yang mengutamakan diri kita...sape lagi...huhuhuhu

bahagia tu berada dalam diri kita...

sI tEDI said...

gembirakan hati!!

mier@merr said...

jarang rasa sepi...
sebab sentiasa ada yang menemani..
kawan2 keliling pinggang...hehe....
sebab mulut cam bertih jagung..so xleh dok diam... sentiasa menhapikan diri...
walopon hobi adalah menangis..
sebab tu je jalan untuk lepaskan sume n hepikan diri balik...

~Kak AZZ~ said...

hepi sokmo.....

dalam hati Tuhan aje yg tau.....

tp biarlah segala duka dipendam sendiri....ceeewahhh.....hahaha....

kannn.....akakpun tak suka bila ada perasaan camtu....jadi tak senang duduk.......resah sepanjang masa.....rindukah ittew.....ekekeke....

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)