Tuesday, January 26, 2010

Ada Apa Dengan Angka 27?



Salam n eelloopp smua... :)
pe cerita arie nie? hehehe.. aku lak ada citer bez ke? pikir jap... :-?
(trasa kepoyoan aku kmbali smula...) :)


ok ar... cntikkn nombor kat atas yg aku tempelkan 2... hehehe... ada apa ngan nom 27?? nak kta trikh arie nie 27hb xde ar lak kan? ari nie kan ke 26hb januari 2010.. 


so apa kna mengena ngan angka 27 di atas?? 
ahaks~ ok ar aku pun mls ar nak suh korg teka.. aku ckp aje ar trus trang eik... mls ar nak selindung2 nie... ;)


ok ar jz nak share apa yg aku rsa ari nie tuk taun nie.. apa perasaan aku ngan nombor & tarikh arie ini? biar ar rhsia.. :p
(td kta nak trus trang now kta biar ar rhsia lak, apa kes?)


sbnrnya aku turn 27 taun bulan nie.. 2 aje.. aku nak ckp... (sakit atie x?) :p
apa prasaan aku turn 27 taun n msih lg menyendiri?? :-?


1) aku epy aje.. 27 taun hnya angka & xde bwk mksud apa2 pun pd aku nie..
2) aku bhagia ngan angka 27 nie.. nmpak doh aku mtang.. (matang ke??) ;p
3 ) alhamdulillah aku d berikan kesempatan tuk idup selama ini oleh Allah.. Amin & apa kan aku telah brsedia tuk mati kelak?? :-?
4 ) still solo? no hal~, sunyi ke? xde mknanya~, xde atie nak cri psangan ke? blm sedia tuk komitmen yg lbh~, dah ada penganti ke? no comments~, xkan nak sndirian lg? aku pnya suka ar~ ada aku kisah?? :)
5) sedey, bkan sbb aku xde psangan n sbb aku msih men-solo-kn dri aku.. cuma aku sedey sbb taun nie xmcm taun lps.. adakah aku xde lg d dlm ingatan kalian?? aku xmtk antar aku presents bla tiap kali tba bezday aku, cukup hnya sekadar ucapan n doa kalian.. tp aku phm n amat2 mengerti yg kalian bz n mungkin trlpa akan aku.. (sape ar aku nie kn??)


My Sp? don knw~ sedey ke? tah ar.. mgkin sedey tp aku tau dia xde msa~, trima alasan itu? ngan senang atie n ngan pkiran yg amat +ve sekali~ :)


My Lil Sis? she bz 2~ sedey ke? yg nie mmg sedey~ n xde alasan yg aku blh tima kalo dak kecik nie.. ;p


My Bez Buddy? bz gak~ sedey ke? jwpn aku sma ngan my Sp~ n ada tambahan sikit, dia mna nak igt bezday aku, kang makwe dia mrah lak... :)) (sory dude, gurau2 aje)


Mr. Notty? hehehe, dia xtau pun aku bezday bln nie.. so xde alasan nak aku sedey ngan bdk notty nie... :))


Other Frenz? huhuhu... snang citer smua dorg bz ngan idup msing2 n xde msa nak igt kat aku.. abis citer n puas atie ko skang?? (atie aku tetba aje trasa sedey ngan kta2 aku)


ok ar, aku pun dah nak out... kang bla atie aku brtambah2 sedey, aku akan mdah nagis.. kang bla aku nagis, smua customers aku cbut lari.. bla dah cabut lari, blan nie aku xde gaji lak... ;p


k bye2 n 2 my ayahn mak, serta my lil sis, thanx 4 d card n thanx 4 d presents.. nie ar dorg bg kat aku

nie ar presents yg dorg bg kat aku... :)




so, aku nak g umah korg jap.. tnggu aku dtg eik... arie nie arie blog-walking smbil melayan lgu2 kump Bliz (thanx 2 Nort atas memperkenalkn aku ngan kump nie),
 Nightwish n Sirenia (thanx 2 Dak Lara nie) :)
bye2... :)


ps: xde mood nak men games kat fb atau nak wat keje~







Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

8 comments:

larasephia said...

relax la sis
27 belia lagi laaa
37 baru TUA name nye :P
cube sis try dgr Kamelot plak kt blog saye
kot2 TERminat gak ke
huuuu
mcm besh je novel2 d atas itu
romance ke? chick lit eh?
kalau besh sile bgtaw
nk cari gak

~LP Lum~ said...

lara : owh ye ke? kalo 37 2 bru kta TUA eik... ok... :))

ok nnti akak try dgr Kemelot lak eik.. ;)
novel2 kat atas 2 blm abis bca laie.. ngah bca yg tgh 2 aje... nnti kalo dah abis akak bgtau lara ok... :)

~Kak AZZ~ said...

apa ada pada angka....tapi kalau takde angka, kita tak tau lak cmner nak mengira....jadi, takde la cikgu matematik kat sekolah nanti.......hahahha...

Akak lak jenis yg tak berapa suka bila org wish2 besdei ni....sbb nanti asek fikir je umur makin tambah, pastu mula la risau yang bukan2...bila dah fikir dan risau, maka muka akan berkerut 24 jam....So, don't think about it....just 'smile' where ever u are...hahaha...

~LP Lum~ said...

kak azz : hehehe... thanx sbb ayat2 akak dah wat sy trmotivasi jap... :)

Pocket said...

owh owh!
happy birthday yg ke 27
moga tahun ni tahun yg happy untuk anda

~LP Lum~ said...

pocket : hehehe...amacih ar atas wish 2... n Amin tuk doa 2... :)

LORD ZARA 札拉 said...

wah!!
bestnya!
terima kasih sebab singgah blog Zara!
weee~~

~LP Lum~ said...

zara : sama2.. thanx gak sbb sudi snggah umah akak yg xsebape nie... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)