Thursday, January 28, 2010

I have No Ideas~


- Gmbr Ikhsan Daripada Aku Sndri -

Salam n eelloopp smua.. :)
pe citer arie nie? ceh wah dah ngalahkan soklan wajib lak.. ;p
xde ar sbnrnya aku dlm mood yg sgt2 epy n epy n epy... :)


nak tau ngape? hehhee... 
sbbnya aku jmpa ngan kwn2 aku msa sekolah rendah, menengah serta waktu aku di kolej di cnie : 




Gmbar Ikhsan Daripada Aku Sendri


so... kat cnie ar aku jumpa dengan senior2 aku, junior2? xjumpa lg... ;p
classmates aku msa ambik Sijil Sains Komputer n yg lelain 2..
so bila dah masuk ke sini, tau2 aje ar kan sure smuanya mengenangkan kisah lampau masa berada kat KNKP.. rindu ar nak ke sana lagi.. :(


hehehe... udah2 melayan kerinduan pd kolej yang dah tak ada lagi cik Lp.. now brbalik pada tajuk en3.. :)


sebenarnya, aku nie btl2 kekurangan idea tuk wat en3 kat cnie.. bila dapat idea, aku lak xde masa nak taip, so idea tu pun tebang tinggi n jauh2 dr pale aku.. bila nak recall balik idea 2, xgak mai2.. pening sungguh aku nie... so aku pun ambik keputusan tuk wat en3 bila aku ada idea aje n aku tak tau bila idea aku tu nak sampai.. :p


aku kagum ngan member2 blogger yg len, ada aje idea dorg tuk menulis kat cnie.. ada aje idea dorg tuk di kongsikan bersama2.. contohnya Dak TediDak EpalPokcik Google n Pocket  nie.. aku salute ar kat dorg nie sbbnya dorg nie mmg byk idea nak nulis.. mcm Dak Tedi n Dak Epal, satu hari en3 dia lebih dr 1.. yg pokcik n pocket lak, walaupun xsekerap dak 2 org nie meng-update blog, tp en3 dorg ckup aku ska nak bca.. :)


yg aku lak? idea aku slalu aje kering mcm daun2 kering kat dpn umah aku bla time pnasa n ayah aku kurang siram... :))


so aku pun nak undur dri sbbnya aku xtau nak smbung apa lagi.. td bkan main lg idea konon2 nak smbung, alih2 kna ganggu ngan customers trus ilang~


ok ar korg... nak wat keje n smbung bca novel dlu... :)
bye2...


ps : merinduimu satu penyeksaan kerana kamu tak tahu bhwa aku merinduimu~ :(







Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

7 comments:

sI tEDI said...

koling2lah!

~LP Lum~ said...

tedi : koling2 2 mksudnya apa?
calling ataupun keling(dlm bhsa nogori) ;)
apa pun ko mmg best ar... :)

jane said...

entry kite??
akak tak suke ke???
agagagagaga

~LP Lum~ said...

jane : suka... akak suka en3 jane... byk wat akak rsa brsalah pd dri akak sndri... :)

Moon Death Spell said...

janji ada entry sayang..
ehhehehe.... tapi saya sampai skung tak jumpe lagi kawan2 masa sekolah dulu

~Kak AZZ~ said...

akak kalau boleh mmg takmo jumpa kawan2 skolah kt dalam FB tu.... sbb tu guna nama lain sikit dr nama sebenar...hehehe...

Cuma sorang je yg betul2 kenal dr kecik kat ctu...si Pak Amid tu la...hahaha...Yg lain2 tu semua kwn2 blogger dan kwn2 @15...:-)

~LP Lum~ said...

moon : ahaks~ akak dah jumpa hmpir sparuh dr teman2 sek kat fb n now ngah nak cri teman msa kolej dlu... :)

kak azz : hehehe... ngape lak kak? kan ke lma xjmpa ngan dorg? sure byk citer blh share.. :)
(sbnrnya den pun xpenah gna nma btl tiap kali den kek laman sosial) ;p

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)