Wednesday, January 27, 2010

SEMUA ORANG MENGATAKAN AKU SOMBONG..




 Salam n eelloopp smua... :)
apa citer anda smua?? ceh wah mcm artis lak rasanya.. al-maklum ar tadi aku menge-chatting-kan diri aku ngan member aku nie.. dia terlibat ngan bhagian garafik nie.. so trkuar ar citer psl nak jd duta iklan KFC.. :)
aku xmo citer psl KFC mahupun jd duta.. aku nak citer psl tajuk kat atas nie.. SEMUA ORANG MENGATAKAN AKU SOMBONG.. n prsoklan yg brmain kat pikiran aku skang nie.. ADAKAH AKU SOMBONG?? BETUL KE AKU NIE SOMBONG?? SOMBONGKAH AKU??


hahaha.. aku ketawa kejap smbil trsenyum sumbing... bg aku, aku bkan ar sorg yg sombong mahupun brlagak.. aku adalah sorg yg amat biasa2 aje.. xde ar sombong sngt atau baik sgt.. aku pun notty gak mcm Mr Notty.. (nak gak nam dia d sebut kat dlm en3 nie) ;p


aku bkan jenis sorg yg suka hu ha sana hu ha sni tnpa sbb.. aku bkan jenis org yg ska tegur sapa org len yg brlagak mcm dia baik sgt2.. aku bukan jenis org yg "aku senyum dlu ko xmo senyum balik n aku kna trus senyum ngan ko wlaupun ko xnak senyum semula ngan aku"
(apa yg aku ckp? korg ada phm x?) :-/


mcm staff sebelah aku nie, memula dulu aku snyum ngan dia , then dia wat muka mcm dia "BIG BOSS".. aku ignore dia, then bila dia tau sape aku, trus ar dia baik semcm ngan aku.. huhuhu.. maaf eik aku bukan jenis yg ska d bodek.. ko nak kwn ngan aku sbb sape aku, ko blh blah.. sbbnya ko bkan nak kwn ngan ikhlas ko kwn ada sbb ko kwn.. TOLONG ar.. aku bkan jenis mcm 2..
aku brkwn sbb aku ikhlas brkwn ngan sesorg tu.. aku xkira ar sape dia waima dia hnya sorg cleaner aje kat tmpat aku keje nie.. aku xkisah pun.. aku lbh ska kwn ngan org2 mcm 2 drpd kwn ngan org2 yg brkwn atas sbb2 trtentu.. btl x?


aku penh trkena sekali msa memula aku keje kat cnie.. aku ckp ngan smua org kat cnie aku hnya ar staff Butik Elyna, huhuu... muka2 staff yg dah lma kat cnie mmg mcm siot aje.. pndang aku semcm.. atas bwh atas bwh.. then aku ckp yg mak aku adalah boss aku.. dorg nie, smuanya layan mak aku mcm lebih2 aje.. al maklum ar mak akukn ke Boss aku kan ke kuli aje.. :)


siap ar sesi kutuk mengutuk brjalan ngan lancar sekali.. tiap kali aku g toilet tiap kali ar dorg nie mngutuk aku.. hngga ar smpai satu arie aku dah xsnggup lg.. aku sound dorg smua.. mulai dr arie 2 ar dorg smua pnggil aku SOMBONG dan dan lak mak aku ckp yg aku nie anak dia n kdai nie kdai aku n adk aku.. laie ar dorg ktakan yg aku nie mmg sombong..
aku xpeduli dorg nak ckp apa2 pun sbbnya aku tau aku xsombong pun.. tnya ar mmber2 aku, dorg xkn kta aku sombong mahupun brlagak.. 


kalo nak ckp aku sombong, xde ar aku kwn ngan cleaner2 kat cnie.. ada lak staff kat cnie yg mrhkan aunty cleaner 2.. smpaikan aunty cleaner 2 bahasakan dia lak.. so sape yg sombong sbnrnnya??


so aku pun mls ar nak ambik port hal2 sombong mcm nie.. dorg nak kta aku sombong gasak ar.. yg aku tau aku xsombong n korg kalo xcaya blh tnya Kak Sha serta Qirana.. so aku chow dlu.. bye2 n selamat ptang smua.. :)


ps : kalo korg kata aku sombong, maka aku harus mmperbaiki diri aku kembali.. sbbnya aku bukan ar sorg yg sombong.. mgkin keadaan yg telah mmrubah diri aku.. aku mohon maaf pd mereka yg aku "sombong"..







Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

5 comments:

dotblogspotdotkom said...

huhuhu kamu sombong.. memang kamu sombong.. kamu tak layan pakcik.. dah berkali2 pakcik ngorat kamu... sikit pun kamu tak layan.... huhuuhu kamu memang SOMBONG!!!.... huhuhuhuuhuh

fndrocka said...

aku tak kenal kau, ..tapi entri ni macam ada unsur kesombongan..

mungkin aku silap

~LP Lum~ said...

pokcik : aiyok pokcik... dah pokcik xbg hint yg pokcik nak ngorat den mna ar den tau.. cubo pokcik bg hint,sure den xsombong ngan pokcik... :)

fndrocka : hohoho... thanx 4 d comment n mgkin awk slap dlm pencaturan en3 sy... :)
apa pun, sy ucapkan tima ksh sbb sudi singgah ke blog sy nie... :)

Pocket said...

eh! sama lak ngan pocket,
sampai kena cop lelaki sombong oleh budak stor.
siap ada yg tak layan pocket kalau pun pocket senyum kat diorang.
oh!oh!

pocket rase pocket sombong ngan jantan kot.
hahahahah
ngan gadis belasan tahun umurnya memang abang tak sombong :) huhuuu!! (Gatal!!)

~LP Lum~ said...

pocke : huhhu.... nak wat mcm mna kan? slalu d cop sombong... pd hal kita xsmbong pun... :)

huhuhu...mcm 2 sure ngan sy pocket sombong sbbnya sy bkan dak belasan taun... :))

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)