Wednesday, July 7, 2010

Romantik Ke?? :)



Salam n eelloopp semua~ korang apa khabar?? aku doakan moga korang akan sentiasa berada di dalam keadaan yang amat sihat2 dan bergembira di samping mereka2 yang tersayang... :)
hehehe... aku pun epy gak.. Alhamdulillah... walaupun badan nie "unwell"... :p

ok.. kali nie nak citer pasal ROMANTIK.. korang romantik tak?? atau korang suka pasangan korang romantik?? :) - thanx 2 my fren sebab bagi aku idea-

apakah definisi romantik yang korang paham?? bagi aku, ianya subjective serta abstract.. kerana setiap kita mempunyai definisi yang berbeza mengenai romantik nie betul tak??

ada yang mengatakan jika Sang Kekasih menyanyikan sebuah lagu cinta, ianya di katakan sangat romantik.. kalo Sang Kekasih memberikan hadiah, pun di katakan romantik.. :)

bagi aku pulak, romantik bila dia kata dia sayangkan aku dengan seikhlasnya... aku jua tak pernah anggap pemberian hadiah adalah sesuatu yang roamantik.. bagi aku, andai dia beri aku terima.. tapi nak meminta dia belikan, huhuhu... not me.. aku tak suka meminta pada kekasihku.. walaupun hanya buah tangan atau cenderahati.. tapi aku gemar memberikan kekasihku cenderahati atau buah tangan... :D

ada yang menyatakan andai berjalan di persisiran pantai sambil berpegangangan tangan adalah romantik.. :)
bagi aku, tu mungkin ar.. tapi masih belum cukup romantik... :p
kalo g air terjun, sambil menikmati keindahan alam adalah romantik bagi aku...

ada yang kata, bila candle light dinner, adalah romantik... bagi aku, makan kat gerai santai2 pun romantik.. murah laie sedap... :)
walaupun hanya makan eskrem aje, pun aku rasa romantik...

so.. ada laie tambahan apa yang korang rasa sangat romantik apabila ianya di lakukan oleh pasangan korang, share ar ngan aku eik... ^.^

ps : En.Cinta Tak Romantik Dari Segi Perbuatan Tapi Amat Romantik Tika Bertutur~ ^.^





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

9 comments:

eT said...

romantik buat ati kite berbunga2...
cthnyer jika pasangan suka wat kejutan...jgn kejutan yg xbest udah lerr..hehe

~ mizzAmy ~ said...

hehehehe... tuan blog nih memang romantik. amy tak romantik langsung. kuikuikui....

dotblogspotdotkom said...

romantik?... emm pakcik pun tak tau macamana nak beromantik nih.... huhuhu

Badak Comel said...

AMY : tuan blog ni romantik ke? hehe. Badak pun xreti nak romantik2 ni.
dotblogspotdotcom : alah, kadang2 die kluar sendri. haha

~LP Lum~ said...

et : hehehe... ye ke?? tah ar.. sbb bnda nie kan subjektif... :)

amy : tuan blog nie memang romantik?? ahaks~ xde maknanya... :p

pokcik : ahaks~ ye ke pokcik?? bukan pokcik pun romantik ke?? akan di tnya kang pada my luv pokcik... :p

badak : hehehe... btl3.. mungkin ianya akan kuar ngan sndirinya nanti... :)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

yang penting hati die ikhlas..tapi kalau sekali2 die romantik..okeh jugak kan? hehehe...teringin nak soh en cinta suapkan makan macam dolu2...ish...ish...en cinta ku menghilangkan diri sudah...! OMG..i miss him...

mier@merr said...

romantik bila saya tak dapat tido..dia dodoikan macam baby dalam buaian tu sampai saya tido...then baru dia tido.. romantik tak gtu?

Lady Zubaidah said...

I x sure I nie romantik tp I suka lelaki romantik...hihihihi

~LP Lum~ said...

aida : wah2... mkn bersuap2 eik... hehee.. rindu, g ar call dia.. :)

miera : wah yang nie laie.. tido kena dodoi.. kalo akak, laie xblh nak tido... :)

zue : hehehe... kena cari yg romantik ar nampaknya nie... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)