Monday, September 27, 2010

Nombor Yang Bakal Membawa Tuah~

Kredit Gambar Kat Aku Sendiri

Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? sihat?? Alhamdulillah~
yang tak sihat bek ar gi jumpa doc eik.. skang denggi ngah berleluasa.. :)

hehehe... dah2 jangan nak pikir aku nak bagi korang no ekor eik.. tu bukannya no ekor.. itu adalah tuttttttttt... jeng jeng jeng... :D
biar ar rahsia~ ^.^

arie tu aku ber-chatting ngan En.Cinta sambil2 membincangkan apa yang perlu di lakukan kelak.. persediaan yang nak di sediakan.. dan perancangan masa depan kami.. ceh wah.. tak menahan statement aku... :p

dah2.. tak mau citer pasal aku ngan En.Cinta aje.. mau citer len ar pulak.. kang korang jelak, jemu, nyampah ngan citer2 aku yang SS nie.. :p
tapi nak wat macam mana, aku suka berkongsi ceritera sedih mahupun gembira mahupun geram kat mizfantasy.blogspot.com nie.. :)

skang nie ku tengok ramai betul yang dah tak mau berbelanja.. semua mau jimat aje.. kedai tempat aku keje nie pun agak suram dah.. adakah sebab duit dah abis wat perbelanjaan hari raya yang lepas atau korang pun nak berjimat cermat macam aku gak?? :p
aku berjimat cermat meh?? :p

apa nak wat kan, tak kan aku nak paksa orang2 yang masuk kedai aku nie membeli.. kang tak pasal2 aku di dakwa sebagai orang giler.. :p
tapi kalo macam nie ar gayanya, amat parah ar.. terasa macam nak mencari complex len wat kedai yang baru.. complex yang bukan macam hidup segan mati tak mahu.. dapat pulak complex yang meriah, rate nya lak mak ai.. mampus aku tengoknya.. so apa macam??

tak ada pilihan.. kena teruskan kat sini gak ar.. murah (boleh ar di katakan murah), selesa (memang selesa ar), friendly ( absolutely), apa laie?? kalo nak di kira, memang ar complex nie bagus tapi yang tak bagusnya, complex nie kureng orang yang datang.. peronda setia ramai ar... :p

tah ar, mau pikir2 nak wat macam mana.. adakah perlu menukar haluan angin ke complex len atau meneruskan di tempat yang sama nie.. hampir 5 taun aku di sini.. terasa amat2 sebati udah udara complex Seremban Parade nie ngan diri aku... :)

ok ar, mau sambung kerja.. Kedai Ku Syurga Ku.. :)

ps : Ngah Meneliti Senarai Barangan Yang Perlu Aku Beli Kelak.. Terasa Bagaikan Tak Cukup Duit Lak Kalo Ikut Nafsu Aku Yang Jarang Membeli Belah Nie... *sigh*





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

7 comments:

FaTiN said...

hii kak linda !!

sorry lama tak dropped by. apa perkembangan dgn en cinta? semoga ke jinjang pelamin for both of u :)

~ mizzAmy ~ said...

111111 lah chantek.... lalalalalalala....... =P

~LP Lum~ said...

fatin : hye... itz ok dik.. tau adk bz ngan study... :)
all d the best eik... ^.^
perkembangan?? hehehe.. insya Allah dan Amin~ mudah2 mudahan... :)

amy : ahaks~ tau xpe.. but 3-3 tu memang tarikh yang kami nak.. ada makna di setiap tarikh itu... :)

Azuan said...

wa chop 11/11/2011..ekeke

~LP Lum~ said...

azuan : hehhee.. ok2... akak bg ar 111111... :p

dotblogspotdotkom said...

berjimat cermat?.. ye le... bukan nak berjimat sgt pun... nak berbelanja pun dah 'kekeringan' nih.... huhuhuhu

~LP Lum~ said...

pokcik : hehehe.. tau xpe... :)
memang dah kering dah pun... ^.^

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)