Friday, September 24, 2010

Rahsia Kita Berdua~ ^.^



Taken From : You Tube 
Song By : One Republic
Title : Secret


Salam n eelloopp semua~
hehehe.. pe khabar?? ada sihat?? kalo tak sihat sila2 ar ke klinik yang berdekatan tuk wat pemeriksaan eik.. apa pun aku doakan moga2 korang semuanya dalam keadaan yang amat menyenangkan di samping mereka2 yang tersayang... macam aku gak.. makin arie makin epy.. makin arie makin bahagia... :)


ok ar, berbalik kat tajuk lagu yang aku "benamkan" cakap omputihnya Embed.. :p
Secret atau cakap melayunya rahsia.. :)
hah.. korang pernah tak menyimpan rahsia?? tak kira ar rahsia besar ke, kecik ke, sederhana ke, rahsia peribadi ke, rahsia teman2 ke, kuarga ke mahupun rahsia kerajaan... (ada ke yang menyimpan rahsia kerajaan??) ^.^

agak2 korang ar, korang nie penyimpan rahsia yang macam mana?? maksud aku, korang nie memang kuat simpan rahsia tersebut atau hanya cakap " nie rahsia tau, jangan bagitau kat sape2.. aku bagitau kat ko aje" then orang yang kita bagitau tu pun akan ulang semula dialog yang kita bagikan kat dia pada orang len.. dan adakah rahsia tu selamat?? pikir ar eik akibatnya... :p

bagi aku lak, kekadang ada perkara yang perlu di rahsiakan demi menjaga kepentingan pihak2 yang tertentu.. tak semua perkara kita akan citerkan pada orang lain walaupun ianya suami atau isteri kita.. walaupun dia ibu bapa kita dan adik beradik kita dan jua walaupun dia teman baik kita yang kita sangat percayakan.. :)

kekadang perkara itu seperti membuka pekung di dada, tak kan nak di citerkan pada orang len kan?? tak tau kalo korang sanggup nak malukan diri sendiri gak... :p
kalo aku tak sanggup dek.. sape yang sanggup sila angkat tangan... :p

ada ar perkara yang aku simpan hingga kini.. ada gak rahsia yang aku simpan then aku dah lupakan and ada gak rahsia yang masih segar dalam minda aku nie.. rahsia apa?? rahsia kita berdua~ ^.^ (macam lirik lagu Fyn Jamal lak)

ok ar, so pikir2kan ar eik kalo mau menyimpan sesuatu rahsia tu, biar ar benar2 RAHSIA tersimpan kemas.. jangan terbocor atau terkantoi di kemudia hari and then kita gak yang akan tanggungnya... :)

ps : Rahsia Kita Berdua?? Aku Suka Akan Lagu Tu.. Lirik Tu Best Lak... ^.^


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

12 comments:

eT said...

biarlah rahsia...ahaks...

dotblogspotdotkom said...

pakcik tau apa yg kamu rahsiakan..... kamu suka pakcik kan?.. huhuhuhuhu

salam aidil fitri juga utk kamu....

~LP Lum~ said...

et : hehehe.. yup.. biar lah rahsia... :p

pokcik : tau xpe.. skang pokcik dah tau dah rahsia sy.... malu ah... :p

~ mizzAmy ~ said...

amy tak banyak berahsia dengan my fiance. almost kisah lama semua dia tahu. hehehe...

~Cinta Cukulet~ said...

rahsia ini hanya Tuhan yang tahu...huhu

~LP Lum~ said...

amy : ahaks~ sy pun tp ada gak yg dia xtau.. sy xciter smuanya.. kerana mau menjaga atie n perasaan mereka2 yg terlibat... :)

CC : tau xpe.. hanya Allah aje yang tau apa rahsia itu... :p

mier@merr said...

sy simpan rahsia kite..eh!

~LP Lum~ said...

miera : hehhe... ok.. simpan rahsia kita eik... :)

J.M.R said...

rahsia tetap rhsia..mmg xleh bgtao org lain ma..:-p

~LP Lum~ said...

JMR : ahaks~ btl2... tapi kekdg "TER" lepas ckp lor... :p

.cik yaya. said...

suka lagu ni gak..feeling habis

~LP Lum~ said...

yaya : hehehe.. memang feeling sungguh... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)