Tuesday, September 14, 2010

Azam Baru Di Pertengahan Tahun~


Song By Diana Ross Feat Lionel Richie
Title : My Endless Love
Taken From : You Tube

Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? bagaimana ngan raya korang?? ada bagus?? aku doakan semoga baik2 aje.. harap2, naik keje nie, semuanya cukup fizikal seperti sebelum bercuti raya... :)
kang ada lak yang tetiba jadi O.K.U semata2 men meriam buatan sendiri... :p

raya kali nie bagi aku ok.. sangat2 epy.. maunya tak, En.Cinta bertandang ke umah aku masa raya pertama then aku lak ke umah beliau masa raya ke 3.. :)
planning awal ingat nak ke umah My Best Buddy Mr Dude, tapi dia tak ada.. ke Kelate umah gewenya.. nak wat macam mana kan?? tak kan aku nak halang.. gewe tu kan lebih penting.. sebabnya gewe tu ar bakal menjadi peneman sepanjang idup My Best Buddy.. :)

sedey?? tah ar.. penat dah nak sedey2 nie..
terkilan?? agak2 jugak.. tapi aku tak salahkan dia.. :)
biarkan ar dia ngan kehidupan dia dan aku dah berjanji yang aku tak mau kacau2 dia laie ngan sebarang masalah aku.. biar ar aku tanggung sendiri.. bukan merajuk ngan dia ataupun apa, cuma aku dah pikir masak2.. sampai bila aku perlu bergantung ngan dia?? esok2 bila dia dah berumah tangga, tak kan aku nak kaco dia laie ngan masalah aku kan?? kang tak pasal dia bergaduh lak ngan wife dia semata2 nak tolong aku.. aku tak mau ar jadi macam tu.. aku nak tengok best buddy aku bahagia hingga ke akhir hayatnya.. :)
apa pun dia tetap sahabat aku dunia akhirat.. cuma aku perlukan masa tuk menyesuaikan diri ngan keputusan aku nie... :)

skang aku perlu berdiri sendiri.. aku dah berjanji ngan diri aku sendiri yang aku tak nak nyusahkan sape2 laie dah pasnie.. biar apa yang terjadi aku tanggung sendiri.. tak mau nak nyusahkan orang len.. aku percaya aku boleh lakukan.. aku sedey, biar aku sendiri.. tapi bila aku epy, aku nak share ngan semua org akan kegembiraan aku nie.. :)

dan mulai skang, aku perlu berusaha dengan lebih keras dan gigih tuk buktikan pada mereka2 yang aku pun boleh bahagia ngan pilihan aku.. aku pun boleh hidup ngan pilihan aku nie.. aku tak mau nak korbankan diri aku sendiri demi kebahagiaan orang len sedangkan aku sendiri merana.. aku nak katakan TAK NAK pada anasir2 yang cuba mematahkan semangat juang aku.. :)

dan, esok akan wujudnya Lynda yang baru.. Insya Allah.. ^.^
doa2kan ar eik... :)

ok ar, aku mau tido.. esok kalo larat mau keje, tak larat mau ponteng aje.. penat bagaikan nak pengsan melayan tetamu2 parents aku nie.. seb baik aku tak semput.. nak makan pun dah tak ada selera.. so apa laie.. Jom tido... mau mimpi yang indah2 (tu pun kalo aku dapat bermimpi ar) :p

so.. gud nite everybody.. sweet dreams.. n sleep tight.. :)

ps : Selamat Malam Sayang~





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

Siti Zubaidah said...

Wishing you all the best dear:)

Siti Zubaidah said...
This comment has been removed by the author.
m4rilyn said...

all the best dear

lepas nie leh post citer pasal raye lak sbb sounds eppy sesangat :)

~LP Lum~ said...

zue : thanx beb.. :)

marilyn : hehhee.. memang epy.. akan di update kemudian.. sekali gus ngan reunion konvoi raya ex-sekolah rendah sy... :)

ARM said...

Wah..hari raya memang penat giler melayan tetamu yg dtg ke rumah..Tetapi kira ok arr, klu langsung tak ada yg dtg berkunjung ke rumah kita, sia2 jer buat kuih raya tue..

~LP Lum~ said...

azuan : tau xpe.. kalo yg mcm tu laie penat... :))

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)