Wednesday, November 3, 2010

Review Games~ :)


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakn moga2 korang berada di dalam keadaan yang menyenangkang... :)

hehehe... korang sure kenal kan gambar yang aku tepek kat atas tu?? sape2 yang memang kaki games memang kenal.. :)

sebenarnya aku nak citer pasal games.. aku paling minat main games HIDDEN OBJECT.. ^.^
sangat2 mencabar minda dan pale otak.. nak2 kalo yang women's murder club nie paling best.. nak tau pasal apa?? pasal ianya ala ala CSI.. ^.^

korang akan cuba selesaikan setiap stage ngan bertukar2 watak.. ada yang kena selesaikan di dalam lab, ada yang kena lakukan dengan berfikir secara kreatif dan kritis.. :p


ok.. nie games yang baru aje aku langsaikan malam semalam.. Letters From Nowhere.. games yang nie laie mencabar.. sebabnya, objects yang ingin korang cari mempunyai clue yang mempunyai 2 maksud..
contohnya : opened can - kalo kita pkir semestinya kita mencari tin yang telah di buka kan?? tapi sebenarnya object yang kita nak cari adalah can opener.. :)



hah.. nie ar game paling hancus penah aku men.. dah ar masa nak download tu ambik masa dekat 1 hari.. tapi men tak sampai 3 jam dan abis..
dah tu macam hampeh aje.. 

ok ar, kalo korang nak download games, guna ar link nie... Warez-bb.. ^.^

ps : Aku Mau Sambung Men Game.. =)

Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

9 comments:

Azuan said...

pernah cuba main games yang first...hihii

~LP Lum~ said...

azuan : hehehe.. tp dah 4 WMC kuar, t=yg terbaik adalah yg ke 4.. :)

dotblogspotdotkom said...

nih gem tahap dewa daa.. pakcik nih mat despes... tak reti la main gem nih.... huhuhuh...paham pun idok.. huhuhu

~LP Lum~ said...

pokcik : ahaks~ xde maknanya... sy pun xreti bahsa 0mputih gak.. kena guna en gugel translate kan tuk sy... :)

Frodo Baggins said...

>___<

ader versi maria ozawa x?

Yasminhamid said...

akak tak main games online.. layan anak main games playhouse disney jer.. hik hik hik...

akubiomed said...

Saya masalah kalau main game rasa cepat jemu terutama asyik kalah mulaler cari cheat code

Pocket said...

pocket dah jarang main game,
kebelakangan ni banyak main puzzle jer.

humm adakah aku membosankan?
mungkin ^^

~LP Lum~ said...

frodo : ahaks~ versi itu tiada dlm simpanan sy... :p

kak yasmin : nie offline nya game.. :)

akubiomed : hehehe.. dlu sy pun mcm tu gak.. tp skang dah xrsa nak cheating... :p

pocket : hehehe.. kamu tetap tak membosankan... ^.^

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)