Thursday, November 4, 2010

Mood Aku Telah Pulih Semula... Alhamdulillah~ :)



Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakan moga2 korang berada di dalam keadaan yang amat menyenangkan~ :)

hehehe... alangkah indahnya dan best nya andai aku dpt ke tempat seperti di dalam gambar yang aku tepek kan kat atas nun?? sejuk aje mata memandang.. terasa semua masalah ilang begitu aje.. ^.^

kalo nak citer pasal masalah, tak ada sape pun yang dapat melarikan diri daripada masalah.. baik masalah kerja, study, family, percintaan, persahabatan, kewangan mahupun masalah peribadi.. macam aku gak.. minggu2 yang lepas mengalami masalah peribadi yang agak merungsingkan aku... hingga sanggup off kan Fb serta mood berblogging menjunam dengan serta merta.. emosi terganggu.. kena bahan sikit dah terasa.. damn!! aku amat2 tak mengemari akan keadaan sedemikian.. 

aku cuba berlagak ok sedangkan setiap malam aku menagis..
aduhai... rindu itu memang boleh membuatkan aku menagis....
tapi, aku cuba melangsaikan segala apa yang aku alami ngan secepat yang boleh...

dan akhirnya, dalam pada mood yang tak best tu, aku sempat melunaskan hutang tagged aku pada Kak Yasmin serta Pokcik Kesayangan Aku, Pokcik Dot.. ^.^
dan akhirnya hingga skang nie.. sewaktu aku menulis kini.. mood aku telah pulih seperti sedia kala.. 

mood berblogging melonjak2 nak kuar.. Fb pun aku dah open semula.. games yang aku download pun dah hampir kesemuanya amat menghairahkan aku tuk mengabiskannya... ^.^

kembali ber-blog walking semula walaupun tak semua aku dapat abiskan dalam masa 1 arie.. tapi at least aku mencuba tuk mengabiskannya... :)

ok ar, keje sedang menanti... mau wat keje dulu.. ^.^

ps : Another 14 Days~ Can't Wait.... ^.^  





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

11 comments:

| Larasephia | said...

yay! :) welcome back sista

wonder what will happen in the another 14 days? care to share? ;)

~Kak AZZ~ said...

Good 4 you la... Jgn salu sgt dirundung moody... huhuhu..

dotblogspotdotkom said...

biasa le manusia yg punyai perasaan.... ada masa nak bersendirian.. ada masa nak berkawan......

anyway..... tabahlah menhadapi hari yg akan datang.....

~LP Lum~ said...

lara : hehehe.. jeng jeng jeng.... ^.^

kak azz : thanx kak atas nasihat akak arie tu... :)

pokcik dot : hehehe.. btl2.. insya Allah akan tabah dlm mengahadapi arie2 yg mendatang... :)

hafizmd said...

alhamdulillah...selamat kembali..

moge mood terus ceria dn sihat...habiskan game tu dan download yg baru plak..hehehe

~LP Lum~ said...

hafiz : hehehe.. thanx... memang ngah donlod aje yg baru nie.. wat simpanan stocks... ^.^

Yasminhamid said...

tahniah kerana telah berjaya mengembalikan mood tu...

Azuan said...

mood bagus..hati riang...lalala~

~LP Lum~ said...

kak yasmin : hehehe.. sesma... :)

azuan : hati memang ngah riang ria berlagu nie... :))

~ mizzAmy ~ said...

what happen lynda? hope everything was fine. btw, ada apa dengan 14 hari itu??

~LP Lum~ said...

amy : mcm2 yg terjadi... susah nak ckp... :)
owh~ something special ar kot... ^.^

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)