Saturday, February 20, 2010

Kekeliruan Perasaan Yang Tak Dapat Aku Nak bendung Lagi..


Salam n eelloopp semua~
Apa citer korang?? :)
hehehe... aku nak citer pasal confused.. sebabnya aku sekarang dalam keadaan yang amat confused.. kalau cakap melayunya keliru.. sejak bila aku jadi keliru pun aku tak pasti ar.. yang aku tau tetba aje aku sedang dalam kekeliruan... :-/

nak citer macam mana eik?? nak mulakannya pun aku tak tahu macam mana.. huhuhu... sedey sungguh aku ini..... :(
aku tak tahu apa perasaan aku sekarang ini.. adakah aku telah jatuh cinta ataupun ianya hanya sekadar permainan perasaan.. maksudnya aku yang perasan sendiri ar.. ;p

bila "dia" xsms, aku jadi xkeruan..
bila aku xnampak nama dia on9 di YM, aku jua jadi tertanya2..
bila aku xmelihat kelibat dia di muka buku, aku rasa macam tak tentu arah...
adakah ini yang di katakan aku telah jatuh cinta??
keliru sungguh perasaan aku ini...

aku pernah menyatakan yang aku tak ingin jatuh cinta buat sementara waktu ini (Sila baca en3 Ini) tapi mengapa perasaan itu datang kembali??
mana mungkin aku terjatuh cinta dengan dia yang pernah menjadi teman aku?? mana mungkin aku terjatuh kasih pada dia yang sama2 membesar dengan aku??
terlalu banyak mana mungkin yang aku kena fikirkan...

aku sedar aku xlah sebaik mana untuk di jadikan seorang kekasih.. (dulu tu lain citer ok) :)
huhhu... perit sungguh ar perasaan ini.. aku takut tuk mengakuinya kerana takut ianya akan berulang seperti dahulu.. (xde en3 psl 2.. cuma aku pernah letak di dalam en3 aku di bahagian "ps")

huhuhuh... aku rasa, ianya xmungkin akan terjadi.. aku amat pelik dengan sikap dia.. aku amat pelik dengan sikap aku sendiri gak.. n aku amat pelik dengan keadaan ini sekarang..
adakah patut aku melarikan diri dari dia buat sementara waktu?? atau patut ke aku ignore aje perasaan aku nie?? atau patut ke aku layan aje perasaan aku yang tak pasti nie?? atau apa harus aku buat??
aku belum tanya my best buddy Mr Dude pasal nie.. aku pun tau dia sekarang ngah busy-kan dirinya dengan projek dia kat melaka... :)
nak tanya My Sp?? hohoho... malu kawe... :">

huhuhu... nak buek camno nie?? den poning memikirkannya nie hah... giler2 konpius aku skang nie... :-/

ok ar... aku nak sambung wat keje.. :)
bye2.. 
n please bg opinion eik... aku amat2 memerlukan pendapat korang... :)

ps : aku harap2 dia xbaca blog aku.. kalo dia ada baca, mampus aku malu giler... :)
n aku just nak ckp "Jangan ar Mengharapkan perkara Yang Lebih daripada Aku, Kerana aku Tak mampu Nak Beri yang Lebih itu...








Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

Moon BlooDy Spell said...

percaya pada kata hati kak...
jgn pendam2 ape2.

~LP Lum~ said...

moon : thanx... n akak akan ikut kata atie akak... ;)

Siti Zubaidah said...

Linda in love ye!Congratz!Moga Allah SWT beri yang terbaik, insyaAllah...

~LP Lum~ said...

zue : hohoho... not realy sbnrnya... ;p
apa2 pun thanx atas doa zue 2... :)
Amin~

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)