Monday, February 8, 2010

I HATE THIS!!!!!


Salam n eelloopp~
so pe citer korang d weekend arie 2?? :)
aku xsoh tnya ar sbbnya weekend pun aku keje... :))

hehehe... kali nie aku nak citer psl perasaan aku sejak dua menjak nie.. huhuhu.... aku xsuka.. sgt2 xsuka apabila ada perasaan yg mcm nie...

aku puas pkir ngape perasaan ini kembali semula setelah sekian lama ianya xkembali.. perasaan yang membuatkan aku amat bencikannya.. i hate this!!!!

aku xtau apa n mcm mna aku nak explain kat smua org apa yg aku rasa n apa yg membuatkan aku rasa amat benci ngan perasaan yg dtg nie...

aku cuba melawan tp aku gagal.. aku gagal tuk melawan perasaan itu... kenapa ianya perlu kembali semula?? kenapa ianya tak ilang terus dlm idup aku?? kenapa dulu ianya pergi dan kini ianya kembali semula??

td, aku terima call dr teman lama aku masa di kolej.. dia call sbb nak jemput aku ke majlis dia bulan 3 nnti.. jemput lisan dulu ktanya.. jemputan kad akan dia bagi masa tahun baru cina nanti.. ye... sorg laie mmber perempuan aku akan menamatkan zaman daranya.. aku bila lagi?? huhuhu... biarkan aje ar pertanyaan itu tinggal pertanyaan... tiada jawapan yang khusus tuk aku bagi..

memula msa aku tima call dia secara mengejut, aku dah sedia maklum akan sebab dia call aku.. so aku sediakn diri dr segi mental & emosi... takut aku "tersembur" dia bila persoalan jodoh ini di bangkitkan... 

aku sebenarnya xkisah akan perkara ini, cuma aku terasa amat2 tak selesa apabila mereka2 yg akan menamatkan zaman daran n bujangnya serta yg telah pun tamat, menanyakan aku mengenainya.. WTH!!!
aku xpenah nak tnya dorg msa zaman dorg dulu single mingle bila nak kawen, tapi bila time aku semua nak tau.. aku xSUKA!! sebabnya aku xde jodoh laie n aku tau korg semua dah laku.. (hanya segelintir yg benar2 memahami akan aku)

n apabila perasaan yang aku benci ini bergabung tenaga dengan persoalan2 mcm nie, aku jadi amat2 xkeruan.. aku amat2 terdesak (maksud terdesak kat sini, bukannya aku terdesak nak cari bf ataupun suami).. aku serasa macam ingin menyalahkan diri aku sendri bila perasaan ini muncul... (berdosakah aku atas keterlanjuran yg aku ucapkan ini??)

entah ar, aku xtau sampai bila perasaan itu akan pergi dlm idup aku.. pergi tuk selamanya..
pergi yang xakan kembali lagi tuk menyenakkan pemikiran aku..
aku selalu katakan pd diri aku yang "aku ambil dr segi +ve : Allah nak berikan aku ujian tuk melihat sejauh mna tahap kesabaran aku dlm mengawal emosi serta perasaan aku"
tp aku gagal setiap kali perasaan ini muncul......................................................
so apa y patut aku wat????

ok ar, aku nak tido dah.. esk nak keje...
aku jumpa korang esk ok...
petang atau malam aku menziarahi umah2 kalian... :)
bye2...

ps : Kenapa amat sukar tuk aku nyatakan persaan itu????









Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

5 comments:

dotblogspotdotkom said...

itu namanye BENCINTA... benci tapi cinta...

benci kerana tidak ngaku perasaan sebenarnye CINTA... huhuhu

anyway... jgn biarkan jiwa sakit... nanti sakit jiwa....

~LP Lum~ said...

pokcik : yo ko pokcik?? den pon poning dah ar... :)

FaTiN said...

dah 2 kali baca entry ni. tapu still x faham. hahaha. tapi, adakah kawan yang nak kahwin tu is your ex-bf? so, u hate to admit that u still love him? betul x?ke salah tersalah tafsir?



hikhik!

~LP Lum~ said...

fatin : yg nak kwen 2 pompuan...
"sorg laie mmber perempuan aku akan menamatkan zaman daranya."

bukan psl dia nak kawen ke apa, jz xtau mcm mna nak xplain apa yg d rsakan... :(

FaTiN said...

ohhh..terlepas pandang word dara tu...sorry2..





walau saya x faham (masih kecik.hikhik!), semoga LP Lum dapat bersabar..

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)