Tuesday, February 9, 2010

No Hay Amor Más Porque Me Hacen Sentir Como Una Mierda!

Gambar Kredit Pada Diri Aku Sendiri

Salam n eelloopp semua~
korang pe khbar?? ada sihat?? :)
atau korang pun sakit gak mcm aku ngan dak Tedi... get well soon Ted~ :)

sakit aku ngan sakit tedi bukan ar sakit yg sama.. dia sakit selesema n aku?? aku sakit ngan diri aku sendiri.. sakit ngan perasaan aku sendiri.. :(

susah sungguh tuk aku maafkan diri aku sendiri.. sukar sungguh tuk aku terima apa yang telah terjadi... ngape ar aku macam nie?? ngape ar aku xboleh nak terima?? ngape n ngape??

aku rasa macam bagang n sangat2 STUPID!!
i feel like soo stupid!!
rasa bangan sgt sbb wujudnya "perasaan itu" pd yg xsesuai.. huh... rasa mcm apa aje.. sungguh xdpt nak maafkan diri sendiri atas kesilapan yg itu.. kesilapan yg aku rasa mcm apa aje..

Mr Dude knw bout diz dan ngan dia cakap " Sis, datz fate.. ko kna hadapinya walau apa jua.. sedar ar sis, smua org wat silap.. aku pun penah wat silap"
n aku pun teringat kembali kat2 My Sp " Setiap apa yang terjadi pasti ada hikmahnya"
n aku akan kata " ikhlaskan n redha ngan apa yang terjd walaupun amat perit tuk aku telan" (aku senyum bila teringatkan kata2 nie..)
tp knapa aku GAGAL dlm melaksanakannya??

n other fren yg xtau menahu terus salahkan aku sbb xlayan dia... WTH!! knapa bila anda smua dlm kesedehan n dalam mood yg masam mencuka aku akan berada di sisi kalian tuk menceriakan kalian?? tapi bila aku yg dalam keadaan kalian, kenapa kalian buat aku mcm 2?? aku xpernah nak mintak kalian junjung aku mcm ratu atau layan aku mcm VVIP.. aku cuma nak kalian berikan aku ruang tuk aku menyendiri~ 
itu sahaja....
maaf kan aku andai kata2 aku menyenakkan tali perasaan kalian.. aku benar2 dalam mood yang amat2 xtahu bagaimna nak xplain~

2 Mr Notty - selamat berbahagia ngan kekasih awk.. dalam diam dah berkapel eik?? ;p
(trpaksa cri org len nak admire pas nie) ;p
2 My Sp - berita semalam yg diterima.. andai benar masih dengan dat gurl i met, doaku mga berbahagia gak.. dia berhak tuk bahagia... :)
2 Mr Dude - hohoo... thanx my fren... ko selalu ada tuk aku.. len kali aku dah xkn nyusahkan ko laie... mrh lak awek ko nnti... :)

n aku nak chow dulu...
nnti2 aku melawat kalian ok... :)
bye2... :)

ps : Estoy cansado de ser lynda
nie lagu wali band _-_ Aku Sakit


bila menatap matamu
Sadarku bahwa engkau bukan milikku
Aku sakit
Bila ku mengagumimu
Sadarku kau tak pernah mengagumi ku
Bangunkan aku dari tidur panjangku
Sadarkan aku dari mimpi tentangmu
Ku salah bila ku berharap padamu
Salah ku paksa kau tuk mengagumi ku
Kau tak tau perasaan ku
Dan ku tak mau kau tau
Aku sakit
Jika kau tau hatiku
Karna diriku tak berarti bagimu
Aku sakit
Bilakah kau sembuhkan aku
Tak mungkin, tak mungkin sungguh tidak mungkin





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

sI tEDI said...

sob sob sob.. aku asyik bersin je ni,

berapa rama mr yg ko ada ni? ekekekeke..

aduhai.. apa pun.. plih mr yg terbaik. kalau mereka sudah berpunya, biarkan mereka bawa haluan mereka!

~LP Lum~ said...

tedi : cian ko eik...
aku hnya ada 3 Mr aje... :)
aku pun xmo nak kaco2 dorg lg... :)

FaTiN said...

takpe u still have me!


your blogger friend,
fatin

(^_____^)

~LP Lum~ said...

fatin : thanx~ :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)