Thursday, February 4, 2010

ako nawawala ka... :)


Salam n eelloopp smua~ :)
so arie nie apa khabar?? ada perkara yang best xterjadi kat korang arie nie?? :)

I Miss You!!
Ya I Really Miss You~

ahaks~ sorry ar, kejiwangan lak seketika... ;)
sekali lagi nak citer pasal rindu nie... hope korang tak boring eik.. aku mood ngah baik nie.. kalo korang boring sila tukar saluran lain.. (aku gurau2 ok..) 

korang pernah tak rasa rindu?? tak kira ar, rindu kat sang kekasih ke, rindu kat adik beradik yang duk jauh ke, rindu kat mak ayah yang duk kat kg ke, atau rindu kat teman2 kwan2 korang msa kecik2 ke.. ada tak?? aku sure msti ada punya ar kan??  macam tu gak ngan aku.. (skema sungguh ayat aku kali nie) ;p

aku rindukan sum1.. sum1 yang bagi aku lagu nie..


Selagi Ada Bulan Mentari
Selagi Ada Berkasihani
Selagi Ada Bulan Dan Bintang
Selagi Ada Berkasih Sayang


Selagi Ada Ombak Dan Laut
Selagi Hatiku Terpaut
Selagi Ada Turunnya Hujan
Selagi Ada Rahmat Tuhan


Selagi Ada Langit Dan Bumi
Selagi Cintaku Bersemi


co


Selagi Ada Waktu
Selagi Ada Rindu
Biar Beribu Batu
Ingin Aku Bertemu


Oh Kasih (Oh Kasih)
Damailah (Damailah)
Engkau Disana


Ku Berdoa (Ku Berdoa)
Pada Tuhan (Pada Tuhan)
Agar Kau Bahagia


hehehe... lagu nie nyanyian Paklong n tajuk lagu nie lak Selagi Ada Rindu..
wah mengamcam sungguh tajuk lagu nie, bila aku dgr not bad ar... :)


tp aku bkan nak citer psl Paklong nie mahupun tajuk lagu nie.. aku nak citer pasl org yang bagi aku lagu nie.. :)
orangnya ialah... jeng... jeng..jeng... ada ar... :p


aku bukan nak "kipas" orang nie, bkan gak nak "bodek2" dia.. cuma aku nak citer betapa dia sgt penting dlm idup aku dulu, sekarang n selamanya..
aku cakap ar, dia nie mmg baik.. amat baik.. lelaki yang penah aku jumpa plus lelaki yang sgt baik ngan aku.. dia tima aku sebagai Lynda n dia xpernah mnta aku mengubah diri aku tuk jd seorang yang len..
walaupun dia tau yang aku nie "ganas", "kasar", "garang"(mcm singa kata anak2 buah sepupu aku), xde lemah lembut dlm apa jua keadaan, aku suka rock, aku suka gothic punk, aku suka bnda yg bloody (kata Miss Lara), lebih ramai kawan ngan dak lelaki berbanding ngan dak pompuan, My Best Buddy Mr Dude, n byk ar lagi..dia tima aku seadanya.. :)


aku rasakan terlalu byk bnda yang xsama ngan dia berbanding yg sama.. contahnya,
dia suka akan dikir barat, aku mcm xboleh nak masuk
dia suka akan kaler pink, aku lagi ar xboleh nak masuk
dia suka jiwang2, aku boleh masuk sikit2... :)
(anatara contah2 aje eik kalo nak senaraikan byk lak kang berjela2 lak plus plus bertambah2 korang boring) ;p


yang penting, DIA ADALAH BAIK NGAN AKU N AKU YANG TAK BAIK NGAN DIA!! :)
aku xmampu nak jadi baik mcm mna dia baik ngan aku..
aku xmampu nak bahagiakan dia mcm mna dia bahagiakan aku..
aku xmampu nak gembirakan dia mcm mna dia gembirakan aku..
aku xmampu nak wat dia sentiasa selesa ngan aku sepertimana aku selesa ngan dia..


so masa aku dapat tau yg nma aku dlm list dia "Rembulan", aku jd amat trkejut.. terkejut sbb aku xlayak tuk d namakan seperti itu.. then bila aku tnya dia "kenapa rembulan?"
dia jawab "special punya...hny saya yg tau..awk budak2 lagik..apa tau..." hhuhuu... sedey aku d katakan budak2 oleh dia... :))
then bila aku korek2 lagi, dia tetap xmo nak citer.. aku pun ambik keputusan, biarkan aje ar... dia bukan sorang yang senang nak bukak citer bila dia katakan sebegitu.. 6 taun ngan dia dah cukup wat aku mengerti sikap dia... so aku biarkan ar dia ngan rahsia dia ... :)
(dlm atie aku sebenarnya xpuas atie sbb dia xmo bgtau...) ;p


n aku xpernah nak mengharapkan jauh daripadanya kerana aku tau akan batas2 aku dengan nya.. yang penting, aku sayangkan dia mcm dulu n aku rindu kat dia pun mcm dulu.. aku akan doakan yang terbaik wat dia kerana dia adalah insan yang terbaik pernah aku jumpa.. :)


n to My Sp, thanx 4 everythings... apa yang dah terjadi antara kita jadikan 1 pengajaran tuk masa depan.. n i wanna 2 say that "I LOVE YOU SO MUCH n I MISSING YOU"
please 4give me~


ok ar... aku chow dulu... :)
melawat korang lak jap lagi eik... :)
bye2~


ps : 2 Mr Notty, where are you now?? ngape menyepikn aje drimu?? ;p
2 My Sp, thanx once again, 4 d poem n 4 d song... ;)
2 Mr Dude, gud luck tuk research ko.. :)








Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

9 comments:

~Kak AZZ~ said...

Rindu....

Suatu perasaan yang sukar untuk dihuraikan dengan kata2... Hanya hati dan fikiran sahaja yang tahu serta sedar akan kehadiran rindu itu...

Rindu "dia" selamanya... Al-Fatihah...

sI tEDI said...

hari ini mood tenang!

~LP Lum~ said...

kak azz : huhuhu...tp now bukan selalu prsaan itu hadir dlm diri ini... kdg kala aje ianya menjegah.. :)

tedi : alhamdulillah... mga2 dpt bca en3 ko kembali A.S.A.P... :)

cik EPAL said...

siapa mr notty?? :D

FaTiN said...

auwww. nak rindu mr notty jugak boleh??hahaha. saya rindukan kawan-kawan saya* skema bunyinya*

=p

~LP Lum~ said...

epal : mr notty?? hehehe... sum1 ar wat dunia akak xmenentu... (dlu ar..skang dah xde dah) ;p

fatin : owh... blh aje fatin... nnti akak bgtau kat dia yg fatin pun nak rindu kat dia gak eik? :)
akak pun rindukan kwn2 akak, cuma adakah dorg pun rindu kat akak sma mcm akak rindu kat dorg?? :-/

~Cinta Cukulet~ said...

saya pun suka lagu tu..best hehe

~LP Lum~ said...

CC : akak pun suka lagu nie... :)

FaTiN said...

sure they will. rasa nak kuar hang out dengan kawan-kawan macam dulu tapi xleh sbb sekarang tgh cuti(+___+)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)