Monday, February 22, 2010

Aku Hanya Ingin Diriku Di Fahami~

Salam n eelloopp semua~
apa khabar?? :)
minggu baru dalam minggu yang terakhir bulan percintaan... bulan febuari ar... ;p
bg aku tiap2 bulan pun boleh jd bulan percintaan.. xkan hanya bulan febuari aje nak di jadikan bulan percintaan kan?? lain2 bulan kita angkat sebagai bulan apa lak?? bulan pergaduhan?? ;p

tapi aku bukan nak citer pasal bulan cinta ini... aku hanya nak citer pasal dugaan yang aku ngah hadapi sekarang ini.. aku rasakan amat ar berat sekali aku nak tanggung.. kang kalo aku xciter, aku gak yang poning..
kalo aku citer sure org semua igt aku budget lawa.. PERASAN aje.....
tapi hakikatnya aku gak yg kena tanggung... betul x??

arie 2, aku ada bincang pasal nie ngan my best buddy Mr Dude bout this.. dia nasihatkan aku supaya jangan cepat melatah dengan apa yang sedang berlaku sekarang nie.. 
"jgn lepas kn perasan hepi tu sis n turn back to sadness"
"dugaan tu sis...ade hikmah tu"
"tiap ape yg berlaku ade hikmah" *sound just like My Sp*
"wlaupn dugaan tu bkn yg best.. tp ade manis diseblik nye"

huhuhu... kekadang aku tertanya pada diri aku sendiri, Mengapa sewaktu aku menemui kebahagiaan tuk bgkit dari kenangan silam aku, aku di dugaan sebegini??
aku xsalahkan takdir, cuma aku hanya sekadar bertanya cuma..

kekadang aku penat melayan perasaan aku sendiri.. 
aku penat tuk berlakon menjadi orang lain..
aku lelah ngan segala2 nya..

aku hanya inginkan apa yang aku inginkan..
aku hanya inginkan apa yang aku dambakan..
aku hanya mahukan sesuatu yang boleh membuatkan aku bahagia dengannya..
aku hanya mahukan keputusan itu aku yang lakukan..
aku hanya minta keputusan aku di restui..
aku hanya minta keputusan aku di hormati..

adakah itu amat sukar tuk dipenuhi??
adakah sukar tuk di laksanakan??

hanya itu yang aku mahukan...
hanya itu..
berikahlah aku sedikit ruang tuk aku melakukan apa yang aku impikan..
berikanlah sedikit ruang tuk aku melakukan apa yang boleh membuatkan aku gembira dengan apa yang aku lakukan..

ps : Fahamilah aku.......










Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

Moon BlooDy Spell said...

salam sis...
tak mau la down macam ni...

ye..moon aku akui kadang2 kefahaman tu susah kita capai...
sebab masing2 ada ego sediri...
sabar ye sis

~LP Lum~ said...

moon : thanx eik dik...
akak dgr blik lgu yg Lara n Moon tagged kat fb...
see who i am... :)

dotblogspotdotkom said...

i'll understand u my fren... fuhh.. tak menahan pakcik nih......

jgn layan sgt perasaan tu... huhuhuhu

~LP Lum~ said...

pokcik : ahaks~ pokcik nie slalu ar wat den tersenyum kek dpn pc nie tiap kali bg komen... ;)
huhuhu... akan ku cubo pokcik tuk tak melayan sgt perasaan ini.. amacih yo pokcik... :)

FaTiN said...

ku poning membaca ayat2 ini (+_+)
apa2 pun, jgn sedih2 !
jom kita enjoyyyyyyyyyyyy !!

~LP Lum~ said...

fatin : owh~ sory dik... msa akak tulis en3 nie akak pun poning gak... :))
apapun... thanx... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)