Wednesday, November 4, 2009

Apa Salah Aku??


akum n elloooppp everybody... :)
hehehe... arie nie aku nak citer pasal aku kecik atie ngan sorg Sahabat aku nie.. kira2nya mcm small heart ar... :)


xde ar, aku bknnya apa... cuma terasa aje ngan apa yg dah jd... kami berjanji akan jd sahabat dunia n akhirat.. tp... tah ar...


aku tau dia ngah epy ngan family dia n bakal nak timang cahaya mata yg pertama.. aku bukan jeles pasal benda 2.. tapi aku berkecik atie ngan sikap dia.. bukan nak mengata ataupn apa.. mcm yg aku cakapkn tadi.. aku BERKECIK ATIE.. dia blh bgtau ngan semua member akan hal dia nak jd bapak.. ngan aku ckit pn xde.. mna janji2 dia kata naj jadi sahabat aku dunia akhirat??


yup aku tau aku bukan ar sempurna n layak nak jadi sahabat dia sbb aku sedar diri aku xsetanding ngan dia..
apa pn aku doakn mga dia akn bahagia ngan family dia..


adios.. bye2...


p/s : no mood 2day nak posting entry pnjang2... sblm aku terlpa nie ada 1 pengumuman :


pada sesape yg beminat nak beli superbike, aku ada 2 superbike nak jual..
kalo berminat sila hubungi aku n aku akn bg no org yg nak jual nie..


yamaha r6 2003 at rm 43k nego, cbr600 2009 at rm 75k nego
Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

lynda, ramai lagi orang nak jadi kawan awak tau.
biarkan dia. me pon sekarang dah bebas dari kawan2 macam tuh. dah malas nak kecik ati dah. setel hal sendiri je!

apasal takde mood? dah sihat ke?

sI tEDI said...

aduhai.. x pe lah... nanti kalau dah jadi bapak.. ko buat2 lah tanya.. eh.. bila bini ko pegnen.. x bgtau pun.. he he he

~LP Lum~ said...

kak sha : hehe thanx 4 d advice..
mmg ngah nak cri kwn2 yg btl2 blh jd kwn... :)
(apa yg aku merepek?)
xde mood sbbnya ontah ar... ;p

tedi : bgs cdangan ko 2.. akan aku gna pkai biler aku trjumpa ngan dia kelak... :))

dotblogspotdotkom said...

kecik ati yee?...

x perlu kecik hati.... pd pakcik.. mungkin lelaki tidak ambik serius tentang seme itu... jadi nye kalu tak di bagi tau... rasa nye tak de masalah kot....

pakcik pun ramai buat begitu.. dia tak bagi tau.. it's ok... no big deal fren...

no point kamu nak berkecil hati... adat berkawan... adat bersahabat.. itu dugaan nama nye..... huhuhuhuh

mier@merr said...

alamak...sori la kak..lupe nak gtau...

eh...bila ms sy tukar jntina ni?? hehe....
sila besar2kan ati... tamo kecik2 lg ek..

~LP Lum~ said...

dotblogspotdotcom : huhuu... thanx ar pakcik sbb ckp mcm 2.. tp 2 ar sy kta kwn dah lma sjak dr kocik hngga ar godang mcm nie.. sy rmai gak kwn ngan bdk2 lelaki nie, tp dia nie aje yg slalu wat sy mkin xphm... :)

miera : hehehe... thanx eik... nnti akak akn besar2kn atie tuk kalian smua... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)