Sunday, November 8, 2009

tahNiah WaZi n YusRi... :)



akum n ellloopp....
amacam cntik x?? 2 ar gmbar pengantin member aku arie nie.. tahniah wat WAZIATUL n pasangannya YUSRI... mjlis brlangsung kat KELAB KILAT PD td...

aku g ngan mmber2 sekolah aku dlu.. temanya aku pn xtau, tp aku rsa maroon putih agaknya sbbnya aku tgk byk kaler 2 kat dlm dewan 2.. :)
gmbr xbyk ar ambik sbb msing2 sibuk bercit cat krna lama xjumpa.. al-maklum ar bkn senang nak kumpul mcm nie.. time2 mmber kawen ar bru nampak batang idung memasing.. 2pn xsemua yg dtg... :)

sebenarnya, aku nak kaitkan entry nie ngan entry aku sebelum nie iaitu : n entry en pocket psl jodoh... :)
nmpaknya mmber aku nie telah berjumpa ngan jodohnya.. tp persoalannya adakah ianya akan kekal hingga ke akhir hayat?? bukan nak doakn (aku hnye doakn mga dorg akan berkekalan hingga ke akhir hayat..) tp berbalik pd persoalan jodoh arie 2.. :) (plz jgn slh paham eik..)

mmm... secara jujurnya aku setuju ngan komen Si Tedi.. dulu aku mmg terasa biler tgk ,mmber2 aku naik pelamin.. mmber2 aku bertunang.. tp setelah aku mmbaca entry jodoh encik pocket n mizz amy bserta ngan komen2 kalian... rasa yg membuatkn aku "terasa" 2 trus lenyap.. yg aku pndang n aku rasa skang, aku cukup epy biler tgk psangan mempelai duduk kat atas pelamin smbil tersenyum keriangan.. :)

aku dah xde lg merasakan perasaan "terasa" 2.. kemanakah ilangnya?? aku pn xtau... tp sejujurnya setelah aku mmbaca komen2 kalian, ada 1 rasa lain yg menyelinap masuk dlam dri aku.. aku tima apa jua takdir n ketentuan dr-Nya.. n ikatan perkahwinan bukan ar 1 ikatan yg senang seperti melafazkannya.. ianya perlukan komitmen yg tinggi n aku secara jujurnya msih belum ada komitmen tersebut dlm msa nie.. :)
aku msih lg nak mencari kebahagian tuk dri sndri n family aku.. i2 aje yg aku pikirkn skang nie.. :)

apa pn, aku doakn mga mmber aku akan epy2 sokmo.. pd yg bakal2 melangsungkan perkahwinan tak lma lagi, aku harapkan kalian akan memberikan 100% komitmen pd ikatan yg ada bina.. pd yg belum jmpa psangan yg serasi mcm aku nie, hehehe... sma2 ar kite beusaha mncarinya.. :p

ok ar dah nak tdo.. sok nak keje lagi..
bye2 n akum semua... :)
aku syg korg....

p/s : syabas n tahniah wat pasukan negeri sembilan kerana menjadi juara Piala Malaysia pd malam nie.. :)
HOBIN JANG HOBIN... :)

Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

doi dik...nieh mesti pressure nieh kan...
kena jadi macam kak sha, pressure je bla cepat.
takpun senyap...asal2 awak becok, diam.
bila diam, org tuh pon penat cakap.
bila penat baru dia perasan dia cakap sorang:)

itu sebab lama2 perasaan itu akan jadi hilang...
nak terasa apanya tul tak?
tgk acik yang anak dia dah cepat kawen tu...
balik kampung ke? tak tentu jugak kan...

setiap org ada kelemahan dan kekurangan masing2....

mier@merr said...

hehe...

mmg xnak pk lg....
rasa cam muda lg..ekeke

Pocket said...

pocket pun tak nak pikir dah,
buang MegaByte jer pikir pun,
'Hang'plak celeron comp nih kang,

tp kata marroon puteh? tak nampak maroon pon?

tak sangka pocket punya post buleh mempengaruhi org plak, tp besh ngan comment banji yang lebih kurang nyer...
'jodoh ajal ditangan tuhan tu adalah metaphore jer... basically to tell u that benda tu bukan dibawah kekuasaan kita, so why pikir banyak sangat kan?'
heheh

N9 menaaaannnnggg!!
jangan bagi tau kak sha ko,
pocket sokong nogori. alasan?
syedputra tu dpt gaji mahal..
so pocket sokong yg tak dpt gaji mahal:)

~LP Lum~ said...

kak sha : thanx sbb akak slalu bg pndapat yg blh wat sy trpikir 2 3 kali... :)

miera : mmg ar awk muda dik oi... :p

pocket : 2 ar psl.. kekdg kite pn xsgka yg apa yg kite tulis 2 blh mmpengaruhi org lain... thanx gak kat pocket... :)

sy xkn ckp yg pocket sokong negeri ngan kak sha... ;)

google said...

tu la ingat kawen pondok2 apa?.. kawen pondok2 pun gaduh juga.. nih kang plak kawen btl2... ini bukan cobaan....huhuhuh

~LP Lum~ said...

pocik dot : sy sokong sgt2 kenyatan pokcik 2.. :)
bukan mudah nak kawen.. ckap kawen aje mmg senang.. KAWEN.. ;p

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)