Monday, November 23, 2009

MereNung maSa dEpaN... :)



akum... n elloopp smua... :)
aku kmbali menulis smbil mencuri2 masa keje... :)

hehehe... semlm msa aku chating ngan my SP, dia ada mention psl tajuk entry aku nie.. iaitu MERENUNG MASA DEPAN.. :)
mmg ar kalo org lain tgk aje ayt 2, msti igt aku nie ska berkhayal kn?? tp bg aku merenung masa depan ialah merenung kmbali sape diri aku sbnrnya.. merenung apa msalah yg aku hadapi skang, dlu n akn dtg..
merenung apakah nsibku dlu n skang ada berubah n merenung sikap2 aku... :)

msa mlm aku, byk aku habiskan ngan aktiviti nie.. kekdg aku leka hnggakan nak ke pg.. :)
dr dlu smpai ar skang aktiviti nie mmg aku xdpt nak tnggalkan.. aku trlalu gemar akn merenung nie.. :)

nak2 biler time2 ujan.. wahduh... begitu tenang sekali rsanya.. rsa mcm smua beban yg aku tnggung ilang ikut air2 ujan yg turun mncurah2 2...

n semlm, aku lakukannya sekali lg pas aku men game kat fb n chating wif my SP, my bez buddy Mr Dude n my fren Mr Fadz @ Mr Notty.. :)
aku renungkan, ngape aku jd cukup kecewa ngan dri aku pd mnggu lps.. aku pkir punya pikir... renung punya renung... akhirnya aku tau gak apa sbbnya..

nak tau apa sbbnya?? xyah ar... biar ar jd rahsia aku aje.. ;p

then aku pun trpikir lak psl sum1 nie.. adakah apa yg aku wat selama nie kat dia, dia hrgai?? apa yg aku wat kat dia, adakah dia phm?? apa yg aku wat kat dia, adakah dia tau sbabnya?? apa yg aku wat kat dia, adakah aku yg berslah??

dan jwapan2 tuk soklan2 aku hnye trbiar aje mcm 2.. aku xtau apakah jwapan yg pling sesuai tuk smua solan2 aku td.. aku buntu.. aku binggung.. aku begang.. aku sdh.. aku kecewa..

dan aku truskan renungan aku pd mlm td hingga ar akhirnya aku ambik kptusan yg aku rsakan amat ar xsesuai lngsung ngan prinsip idup aku slma nie.. iaitu...
"AKU BIARKAN DIKAU DENGAN SGALA2NYA.. DIKAU YG MULAKAN.."
aku xmo trlibat sma lg ngan apa jua wlaupun aku tau aku xmmpu nak hindari drimu dlm idupku..
"MAAFKAN AKU..."

aku dah nak out n aku akn kmbali sekali lg nnti... :)
pd teman blogger, aku dah jenguk separuh page2 anda n aku akn kmbali menjeguk kalian nnti eik... :)

ps: Kemanakah perginya perasaan yg aku simpan selama ini?? :(

Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

huissshhh..lenkali kena beli bola kaca utk lynda. boleh tak? hehehe...

sI tEDI said...

renungkan masa depan aku lak? :P

mier@merr said...

nak merenung gk ahh..

~LP Lum~ said...

kak sha : hehehe... bola kristal eik... ok aje..
blh gak tgk2 sape yg akak crush 2... ;p

tedi : hehehe... blh aje tedi... nnti biler aku dpt bola kristal dr kak sha, aku renungkan tuk ko sekali eik... :)

miera : mari2 kite merenung sesama... ;p

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)