Wednesday, November 18, 2009

AtieKu BerkeCai LaGi....






akum...
hola... smua... :)
1st sekali nak mtk maaf kat smua sbb dah xjenguk2 kat page korg n update page aku nie...
terlalu bz ngan keje.. al maklum ar dah ujung taun n smuanya nak kna beres sblm tutup taun '09 nie... ;)
kalo aku smpat, aku akn jenguk page kalian lewat petang ataupun mlm kang ok... :)


hehehe... kali nie aku nak citer psl atie.. (lg sekali) ;p
bukkan nye apa sjak aku xupdate nie byk lak aku dgr citer2 psl atie2 yg berkecai nie.. trmsuk ar aku... ;p
(tp atieku berkecai bukan sbb cinta ok.. sbb lain) :)


mcm mmber aku nie, baru aku tau yg dia dah pts ngan gf dia 8 bulan yg lpas.. sungguh xku sngka.. pndai sungguh dia mengcover line.. tp akhirnya aku tau gak.. dr sape aku tau?? dr dia gak ar sbbnya dia dah xsnggup lg nak tahan.. ;p
aku tau mcm mna prasaan dia.. alah korg pun msti tau punye kn mcm mna skitnya ptus cinta.. tipu ar kalo korg xtau..;p


n laie sorg mmber aku nie, bru ptus tunang.. nie pun aku tau dr dia gak.. sbbnya aku tnye psl tunang dia n dia kta dah ptus n msh menderita tnggung rndu pd bekas tunang dia.. nak wat mcm mna, dah xde jodoh.. :)
cri aje org baru yg dpt membahagiakan dri awk 2... ;)
(pndainya nsihatkan org cik lynda nie) ;p


aku lak?aku lak atie aku berkecai bukannya sbb cinta.. atie aku brkecai sbb org yg aku syg nie, tramat ar degil sgt.. ngape ar dia xmo dgr apa yg aku ckp?? aku nsihat dia... mrahkan dia bukan sbb aku nie bnci kat dia.. sbb aku syg kat dia.. tp.. ngape dia xngerti2 laie?? ngape dia buat bnda2 yg aku rsa amat ar bodoh sgt..
geram? aku pun dah xlarat nak geram kat dia.. nak marah pun aku dah penat.. nak sedih, dah xmmpu nak nagis dah.. aku hnye pkir dia "sum1" 4 me aje.. kalo org lain, dah lma aku biarkan..


huh.. entah ar.. aku trlalu penat memikirkan smuanya.. kekdg aku amat fed-up ngan dorg nie..
aku cuba nak wat yg trbaik tuk dorg nie tp apa yg dorg wat?? dorg lgsung xblh nak wat baik.. msih lagi keras atie n keras kepala.. ngalahkan ada btu bosar kek atas pale dorg 2!!


penat..penat..penat..
penat segala2nya.. mna nak pkir psl keje laie, nak pkir psl bnda nie n hinggakan aku xsmpat nak pkir psl dri aku sndri...


apa pun aku doakan kalian berdua dpt sedarkan dri kalian berdua secepat mgkin.. aku trkilan andai sesuatu trjd pd kalian berdua.. amat terkilan........


k ar.. nie ada keje laie.. nak update blog BUTIK ELYNA.. kalo korg nak tgk2 bju2 yg d jual kat cnie, click aje link kat atas td 2.. ;)


bye2.. akum smua.. nntikan lawatan aku ke page2 kalian ok.. n mohon d maafkan sekali lg... :)


p/s: ilang rndu n masalah biler brcakap ngan SP aku mlm td.. wlaupun jap aje tp amat ar berbaloi.. ;p



Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

~Kak AZZ~ said...

SP tu apa.....huhu...

apa2 yg putus mesti kita rasa sakit kan...

especially bila putus bekalan letrik....takleh nak blog hopping or ber fb ni....huahuahua...

akak dh pnh rasa bila putus ni....sakit + malu = serik.....huhu.....

sI tEDI said...

aduhai.. mungkin tiada jodoh...
kadang kita yg jadi saksi ni pun sakit memandangnya..

doakan yg terbaik!

~LP Lum~ said...

kak azz : SP 2?? hehehe...biar ar rahsia... ;p

tedi : btl 2, kekdg kite yg pndang nie pun skit...
apatah lagi dorg yg tnggung...

cHeRyNa PiReS said...

lama tak gi butik elyna. arinieh..ada org tuh gi jauh, tutup kedai lak:P

belum berezeki. kita jumpa nanti kay..

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)