Thursday, May 13, 2010

Hasil Daripada Kekurangan Tido... :)

Kredit Gambar Kat Aku Sendiri

Salam n eelloopp semua~
hehehe.. korang pe khabar?? sihat?? aku doakan korang semua sihat2 sokmo... :)
epy2 sokmo... :)

dah kul 4 lebih.. tapi biji mata aku nie amat ar degil hingga tak tau aku nak wat macam mana suh mereka2 ini tido.. supaya aku boleh rest kan diri aku ini..
dan di sebabkan mata tak boleh nak lelap, minda pulak ar wat keje.. tetiba terasa nak tulis puisi..  ;))
dan hasilnya...... adalah seperti dalam gambar tu... :p

owh~ jangan tanya apa2 mengenai puisi itu.. aku pernah menulis puisi ini suatu masa dahulu dan aku berikan kepada seseorang yang amat bermakna dalam hidup aku.. dan kini, aku menulis semula puisi yang sama tanpa sebarang perubahan pun wat tatapan kalian pulak.. :)

andai seseorang itu ada terbaca entry ini, aku mohon maaf kerana mempamerkan puisi ini.. aku bukan ingin mengimbau kenangan lama cuma aku ingin berkongsi dengan semua orang betapa aku menulis puisi ini suatu masa dahulu bagi menghargai siapa kamu di dalam diri aku dan ianya tetap sama hingga bebila jua... :)
thanx sebab mengenali kamu, saya mempunyai berbagai idea dalam penulisan puisi walaupun puisi ku tak sehebat mana pun.. hanya luahan hatiku lalu ku coretkan menjadi bait2 puisi untuk tatapan ramai serta tatapan kamu andai kamu ada membaca blog aku ini.. :)

ok lah.. tetiba lak bebudak biji mata ini mengada2 untuk tido.. maka aku perlu berhenti dan tido.. esok mau keje.. dah tak sabar2 nak bercuti...!!! :)
nak rehat puas2.. nak tenangkan diri dan pikiran setenang2nya.. nak shopping semahu2nya.. dan nak meng-usha camera idaman di sana... :p

bye2.. dan salam semua... :)

ps : Puisi Yang Ku Coretkan Hanya Mewakili Luahan Hati Ku.. Maka Terbitlah Bait2 Puisi Yang Di Coretkan Oleh Sang Jari Dan Di Sertakan Dengan Perasaan Hati... 





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hebat lah linda...
kak sha macam dalam lagu simbiosis ella, "aku tak pandai mengarang puisi..." hehehe...

if only kak sha boleh katakan apa yang kak sha rasa dalam bentuk puisi macam nieh...

~LP Lum~ said...

kak sha : huhuu... idea spontan.. sebenarnya kalo ikutkan xbetul pun... :))

dotblogspotdotkom said...

alahaiii..... "kepada seseorang yang amat bermakna dalam hidup aku"..

pakcik kah itu?.. huhuhuhu

~LP Lum~ said...

pokcik : hehehe... kek pokcik pun boleh.. kot nak ambik aje.. ikhlas den bg... :)

umi_e said...

salam... bagus juga kalau mata tak mau tidur ;)

~LP Lum~ said...

umi : hehehe... bgs ke?? :p
sebenarnya xbgs... :)

Frodo Baggins said...

huhuhuhuhuhu ...
karaxzzzz
terbaikkk
beliau itu bertuah :)


>>____<< woohaaa!

~LP Lum~ said...

Frodo : ahaks~ terbaik ke?? kamu pun terbaik gak apa? :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)