Monday, May 31, 2010

Benar2 Epy... :)


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? aku doakan moga korang semua dalam keadaan yang sihat2 dan epy2 sokmo... :)

dan.. aku skang ngah epy... :)
serious wei.. aku memang ngah epy skang nie.. sejak aku balik bercuti arie tu aku benar2 epy...

mujarab betul petua My Big Sis.. dia kata kalo dia ada masalah, dia akan pergi ke suatu tempat then dia akan duduk menyendiri dan akan cakap "masalah, aku akan tinggalkan kau di sini.. jangan kau ikut aku balik lagi"

dan itu ar yang aku wat masa aku gi ke Bandung arie tu.. aku tinggalkan segala masalah yang aku hadapi sebelum tu dan aku tinggalkan segalanya di Bandung, Indonesia.. memang ar sewaktu dalam perjalanan tu aku masih teringat tapi bila aku jejak aje kaki di lapangan terbang LCCT pada malam ketibaan aku, atie aku amat2 tenang.. dan segala2 masalah yang aku hadapi baik peribadi, teman2, keje dan segalanya.. semuanya aku dah tak ingat.. 

serious kau.. aku memang dah tak ingat lagi dah.. hingga kan aku baca email dari teman aku pun dah tak ada perasaan laie.. :p
aku ada citer ngan My Best Buddy Mr Dude pasal nie.. n Mr Dude pun epy mendengar akan berita aku nie.. hehehe.. aku tau dia memang mendoakan aku supaya kembali meng-epy-kan diri aku seperti dulu dan kini aku kembali semula seperti yang dulu tapi dengan semangat yang baru.. kisah cinta yang baru.. kehidupan yang baru.. teman2 yang lama dan baru... :)

ok ar eik.. esok aku menulis kembali.. Setiap Yang Terjadi Pasti Ada Hikmahnya dan ini lah hikmah yang aku dapat.. aku epy di atas kesedihan yang lalu... :)
dan aku mengharapkan semua orang yang aku sayang pun akan gembira seperti aku jua.. pada Mr Dude, Thanx ya.. you ar my best buddy 4ever n ever.. :)
2 My Big Sis Prince Adnil, U 2 kak.. alwayz b my fren n i will alwayz be ur Lil Sis In Big Size.. ^_^
2 My ehem ehem... thanx gak.. ko ar selalu ada bila aku dalam susah.. :p
tapi berikan aku masa tuk tima ko seadanya.. :)
2 Mr J, hehehe.. ko pun memang best.. walau apa pun aku doakan moga ko akan menjadi seorang yang epy sokmo... :p

ps : Semangat Yang Baru, Kisah Cinta Yang Baru, Kehidupan Yang Baru, Lagu Blog Yang Baru, Orang Baru.. ^_^





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

8 comments:

Siti Zubaidah said...

Alhamdulillah!Let the past be the past....Wishing u all the BEsT^.~

~LP Lum~ said...

zue : Alhamdulillah zue.. segalanya dah berakhir dan skang membina semangat yang baru dengan ceritera yang baru... semoga ianya akan kekal begini... :)
n thanx ya atas kata2 sokongan awak pd sy selama nie.. walaupun kita xpernah jumpa secara realiti tapi rasa macam dah lama kenal aje... :)

dotblogspotdotkom said...

epy.. huuhuh...

memang bes..... tp jgn epy terlalu sgt..... kang kalau yg x epy.... terus down....

pe2 pun ...selamat utk kamu....

~LP Lum~ said...

pokcik dot : heheheh.. don wory pokcik.. epy sy msih terbatas laie.. :)

~ mizzAmy ~ said...

alhamdulillah... moga-moga happy selalu. ada org baru? menarikss... ;)

~LP Lum~ said...

amy : Amin~
orang baru?? :p
no komen tuk masa nie... :p

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wahh...sungguh gembira eh...sye pon nak menghilangan segalkesdihan ni ,,tapi tak cukup bajet lak nak p bercuti ni..lau buleh nak p tempat yang tak de org kenal..nak mulekan idop yang baru..nak buang segala kenangan hitam..nak kembali ceria macam dulu...waaaaa...doakan ku...

~LP Lum~ said...

aida : aduhai dik.. xsemestinya kena pegi tempat2 yg jauh.. kalo akak suka pegi tempat yang sunyi.. mcm air terjun ke, utan ke atau tepi pantai.. apa ke asalkan ianya sunyi dan boleh wat tenteram sambil muhasabah diri.. :)
insya Allah akan kak doakan tuk semua org... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)