Monday, May 3, 2010

Takkan Pernah Ada



Salam n eelloopp semua~
apa khabar?? masih lagi dalam scheduled post.. banyak sangat keje dalam minggu nie.. keje apa pun aku tak pasti.. tapi banyak sangat keje2 yang tertangguh... adush~ mampos aku macam nie.. tapi padan muka aku sebabnya sape suh wat keje last minute?? sendiri mau ingat dan tanggung ar kan??? :))

ok, lagu nie, aku jumpa masa aku blogwalking minggu lepas.. minggu lepas pun aku banyak keje gak.. al-maklum ar nak settle kan sebelum aku bercuti panjang.. kang sape yang ambik alih akan pening andai aku tak kemaskinikan apa2 yang patut.. kang kesian lak mereka2 yang mengambil alih, walaupun bukan lama sangat tapi sure mereka2 akan pening gak kan?? sebab tengok keje2 aku yang pening macam aku yang pening nie.. :)

aku pun dah lama tak ber-blogwalking dengan amannya.. ia ar aku ber-blogwalking dengan hanya melaompat kejap2 aje.. mana followers aku, di utamakan.. then aku akan wat keje sebelum aku ber-blogwalking 2nd round iaitu blog2 yang aku sendiri menjadi follower mereka... terasa aku benar2 tak cukup masa... :(

ok, berbalik pada lagu yang aku tepek kat atas tu.. aku tak tau ar dorang nie kumpulan indie ataupun apa.. yang aku tau dorang berasal dari negara jiran kita iaitu Indonesia... :)
aku suka lirik dan melodi lagu tu.. nak kata berat sangat pun tak, nak kata ringan sangat pun tak.. sedang2 aje.. boleh ar dengar time2 busy membuat keje.. tak ada ar memekak sangat sampai Big Boss aku mengamuk suh tukar lagu kalo aku bukak Gothic Rock... :p

aku suka apa lagu2 Gothic Rock nie, release tension... :p
ada kata teman2 aku "mabuk aku dengar lagu ko tu tau tak?"
"tolong ar bukak lagu lain.. pitam begong lagu tu"
"pening aku"
tapi aku jawap " BEST apa?? korang tak pandai dengar ar"
 (kekadang pening gak bila aku dengar time aku ada prob) :p

aku tak mahu sentuh ngape aku minat kat lirik lagu tu.. aku tak ada nak sebut apa2 pun pasal lirik tu ngan diri aku.. aku hanya nak share ngan korang pasal lagu tu.. :)
aku pun banyak keje nak buat skang nie.. karang2 aku singgah umah korang eik.. :)

ps : Still Missing Someone~ Hard To Say That But I Really Missing U..
(sape yang aku rindu?? hanya aku dan Allah aje yang tahu.. jangan nak wat spekulasi len plak ok) :p





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

haii...kak sha masih dalam main stream sebab dah lama takde peluang mengakaji lagu2 lain. but thanks sebab mengajar ye dik!:)

~LP Lum~ said...

kak sha : huhuu... apa yg sy ajar kak?? :)

dotblogspotdotkom said...

jengah jap..... mmbls kunjungan...huhuhu

p/s rindu kat pakcik ke?..huhuhuhu

~LP Lum~ said...

pokcik : hehehe... rindu sgt kat pokcik... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)