Friday, May 7, 2010

Menjahit Hati Yang Terkoyak~

Salam n eelloopp~
korang apa khabar?? aku doakan moga korang semua dalam keadaan yang amat menyenangkan.. mengmbirakan.. :)
doa aku sentiasa tuk kalian terutamanya insan2 yang amat aku sayang.. My Family, My Lil Bro, My Best Buddy Mr Dude dan tak lupa jua untuk insan yang bergelar My Sp.. :)
aku skang telah jauh.. jauh tinggalkan kamu sayang.. hanya doa yang mampu aku berikan pada kamu.. 


huhuhu... aku amat penat lorr.. teramat penat.. penat dengan segala2nya.. ngan tido yang tak pernah cukup.. ngan keje yang masih berbaki.. aiyak... (aku dah seperti Mr Jay lak lagaknya) :p 
 aku memerlukan masa untuk diri aku gak.. tapi aku tak cukup masa.. macam mana nie eik?? adush~ dush dush me... :))


hehehe... masih dalam mood yang tak best.. jangan tanya aku kenapa.. kang aku lepuk kang.. mood yang tak best ini adalah di sebabkan "biasalah orang pompuan" so.. sape2 yang pompuan sure mengerti apa yang aku maksudkan.. yang lelaki, aku pasti korang pun tahu tapi sila ar pura2 buat tak tahu eik... :p


sengal aku sudah.. sedey pun aku sudah.. epy pun aku sudah.. tak ada perasaan pun aku sudah.. so.. apakah perasaan aku skang?? bercampur baur.. macam macam ada.. kalah astro tau... :p


tp yang pasti, gambar itu mewakili sebenarnya perasaan aku skang.. :)
kenapa aku masih bersedey sedangkan aku yang buat keputusan??
sebabnya... tah ar.. sedey sangat lak aku nie.. sian kat diri aku.. sian kat kamu My Sp.. sian kat semua.. 


aku ingin tenang kononnya, tapi aku makin tak tenang.. hanya bila aku sibukkan diri aku, aku boleh melupakan sedikit kesedihan aku ini.. dah menjadi tabiat aku selain merenung masa depan, aku akan menangis bagi melegakan atie aku nie.. Damn damn damn...!!


damn i hate it!!
aku benci akan semua nie.. 
aku benci akan diri aku..
(my sis Prince Adnil cakap, jangan benci diri sendiri nanti sumpah badan)


walau sebanyak mana pun aku menagis, ianya tetap tak tenang macam dulu.. walau sebakul penyesalan pun, ianya tetap tak berbaloi.. walau segunung harapan pun, ianya tetap tak kan menjadi kenyataan.. 


apa salah aku?? kenapa aku tak boleh nak epy macam orang lain?? kenapa aku tak boleh epy sama macam aku yang dulu??


soalan2 yang aku sendiri pun tak tau jawapannya.. bangang!! 
memang aku bangang.. memang aku bodoh.. 
aku bangang sebab wat keputusan itu..
aku bodoh sebab masih sayangkan insan itu..


aarrgghh... aku nak menjerit aje tiap kali kesakitan ini datang..
aku rela makan ubat setiap hari daripada tanggung kesakitan yang ini..
kesakitan yang orang lain tak nampak dan tak rasa..


i need some rest~
i need some time~
i need myself back~
and i need u my dear~


please help me Allah~
please help me~
please help me~



my fren Prem said to me : if u ready to sacrifice just for others happiness




then its worth all ur pain..



Am i?? worth it ke?? tah ar aku tak rasa apa2 pun.. perasaan aku dah "mati" sama macam matinya Rembulan sewaktu meninggalkan Sang Pelanginya..






ps : MERINDUI KAMU SATU PENYEKSAAN~




MENINGGALKAN KAMU SATU KEHILANGAN YANG BESAR~
TAPI AKU CUBA UNTUK MENGEMBIRAKAN KAMU~






Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

12 comments:

umi_e said...

Salam... berehat dengan cukup ya...

* Selamat berhujung minggu *

dotblogspotdotkom said...

bila dah tua nih.... dah kurang beremosi.... sbb dah melalui semua tu... dah lali..... nak kata langsung x berperasaan kan... mcm poyo sgt.. tp lebih kurang gitu la.... huhuhuhuhu

sI tEDI said...

erhmm.. kalau sudah buat keputusan pandang ke hadapan terus..

Aini said...

sabar... tenangkan fikiran..

Siti Zubaidah said...

Rasulullah pernah bersabda, sesungguhnya Allah jika ia mencintai hambanya, maka dia akan di uji.
'sesungguhnya setelah susah itu ada kemudahan'
“sesungguhnya setelah sedih itu ada kegembiraan”
Take Care dear

~LP Lum~ said...

umi : wasalam~ akan berehat sepuasnya kelak... :)
thanx ya...

pokcik : btl3.. bila dah tua2 nie, semuanya jd lali.. dah xde perasaan dah... :)

tedi : insya Allah aku akan sentiasa ke depan walaupun aku perlu menjegah "belakang" aku selalu.. kerana "belakang" aku adalah diri aku... :)

aini : thanx ya... dlam proses menenangkan pikiran dan atie.. :)

zue : thanx... sy jua mengharapkan kegembiraan itu kelak...

n 2 all of u... THANX YA.. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.haveagudrest kak
.jom g holiday! =)

~LP Lum~ said...

intan : hehehe... thanx ya.. akak akan holiday 18hb nie.. :)
nak terbang jauh2... :))

FaTiN said...

saya tak tahu nak komen apa. it seems like an adult problemo but i hope kak linda berbahagia bersama orang yg akak sayang. happy holidayyy!!

~LP Lum~ said...

fatin : thanx ya dk... :)

Erin said...

sedih je dtg blog ni. entry sedih2.. lagu pun sedih.. sabar banyak2 ye.. ujian di dunia mmg banyak... dan berat juga... semoga ini semua akan menjadikan kita insan yang tabah dan berjaya di akhirat nanti.

~LP Lum~ said...

erin : owh~ maaf eik kalo kamu berasa sedey datang ke teratak sy nie.. ini adalah luahan hati sy kerana sy xmampu nak luahkan secara lisan...

insya Allah sy akan tabah seperti doa awak.. n thanx ya sebab sudi datang ke sini... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)