Thursday, April 22, 2010

I Hate MySelf!!!




Salam n eelloop semua~
pe khabar?? ada sihat??
aku doakan moga korang semua dalam keadaan yang sihat sentiasa... :)
aku macam mana pulak?? :)
aku dah sihat sepenuhnya... sihat yang benar2 sihat... yes.. i'm back!!
dah macam rappers yang bermulut celupar itu plak gaya aku... :p
but i like him.. i like all his songs... :)

ok2.. stop merepek meraban.. aku menulis di awal pagi..aku masih lagi merenung masa depan.. perbuatan yang semakin kerap aku lakukan sejak dari minggu yang lepas hingga ar skang nie.. 

selepas aku menghambakan diri aku pada Penciptaku, aku akan mula merenung masa depan.. muhasabah diri aku kembali.. mengenang apa yang telah aku lakukan selama 2 minggu ini.. aku tangisi akan kekesalan perbuatan aku.. sedey bukan sebab rasa terkilan di atas sikap My Sp, tapi sedey mengenangkan betapa aku terlalu pentingkan diri aku sendiri hingga aku menyeksa dan membuatkan orang lain rasa bersalah di atas perbuatan aku..

dan pada awal pagi ini, air mata ku telah berhenti mengalir.. berhenti dan terus berhenti.. hatiku amat tenang setenang tenangnya sekarang nie.. aku dah tak mahu mengalirkan air mata lagi menyesali akan perbuatan aku..

owh~ betapa aku amat kejam menjadi seorang yang mementingkan diri sendiri.. betapa aku tak berperikemanusiaan menyeksa perasaan orang lain di atas sikap bodoh aku..
aku memang tak ada atie dan perasaan apabila aku menyatakan yang aku terkilan dan berkecil atie ngan My Sp walhal, aku tahu dia mempunyai sebab musabab mengapa dia lakukan sedemikian.. tapi mana perginya rasa timbang rasa aku sebagai manusia yang waras??

KEJAM!! yup perkataan itu amat sesuai ngan aku kala itu.. aku menjadi manusia yang amat kejam.. Owh Damm S**t!!
aku amat terseksa ngan apa yang dah aku wat..
aku wat My Sis Prince Adnil, kecewa ngan sikap aku..
aku wat My Best Buddy, Mr Dude kecewa ngan aku walaupun dia selalu cakap yang dia selalu menyokong aku..
aku wat My Sp terasa atie ngan aku
aku wat My Sis Miss E.Z rasa bersalah sebab perbuatan aku
aku wat My Fren Mr E pening ngan aku bila aku marahkan dia tanpa sebab..
aku wat kalian membaca entry2 aku yang aku scheduled post mula dari 15hb hingga ar semlam 21hb.. aku hanya bukak blog aku pada waktu siang dan entry2 aku itu adalah tulisan aku dalam satu hari yang aku scheduled kan tuk tiap2 hari termasuk lah entry2 jiwang yang aku jadi malu pada diri sendiri, malu pada semua~

aku benar2 kejam.. aku tak pernah merasa aku begitu kejam sekali.. Ya Allah... kenapalah aku berlaku kejam pada insan2 yang amat baik dengan aku..
aku berlaku tak adil apabila menghukum mereka tanpa belas..
aku menghukum mereka tanpa memikirkan perasaan mereka..

mana perginya Lynda yang amat bertimbang rasa dulu??
lynda yang memikirkan perasaan orang lain sebelum perasaan dia sendiri??
lynda yang memperjuangkan perkataan sayang akan teman2nya??
lynda yang berjanji akan menjadi seorang yang amat setia bersama2 dengan teman2nya??

kenapa lynda yang ini menjadi kejam hanya rasa terkilan serta kecik atie yang sebenarnya dia boleh menerima keadaan yang sebenar??
I REALLY HATE MYSELF NOW!!!

dan skang, pagi pagi yang indah nie, aku dengan setulus ikhlas memohon kemaafan pada insan2 yang pernah aku sakiti...

pada My Sis Prince Adnil
pada My Sp,
pada My Sis Miss E.Z,
pada My Best Buddy Mr Dude,
pada My Fren Mr E
dan pada semua..

AKU DENGAN RASA RENDAH DIRI, MEMOHON KEAMPUNAN DARIPADA KALIAN SEMUA.. AKU MEMOHON AGAR KALIAN MEMAAFKAN AKU.. AKU TAHU AKU BANYAK BUAT KALIAN SAKIT ATIE, BERJAUH HATI DAN SEBAGAINYA NYA DENGAN TINDAKAN AKU SELAMA INI.. MAAF KAN AKU~

ps : " kadang-kadang kita kena belajar untuk melepaskan sesuatu yang dekat dengan kita untuk pergi, walaupun mungkin tidak akan kita ketemu lagi, tetapi percayalah, suatu hari nanti yang baik pasti akan datang menjengah...sakit untuk melepaskan pasti akan terasa hebat, tapi ada penawarnya-BERSABAR-"


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

..~ This Iz About My Life ~.. said...

"apa yg paling kita ingini, itu yang tak akan kita dapat..!!"

~LP Lum~ said...

this : btl2.. tapi itu yg amat bermakna...

Siti Zubaidah said...

Have Faith in Allah SWT!Go go go Linda....

~LP Lum~ said...

zue : thanx ya.. :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)