Monday, April 12, 2010

Terima Kasih Semua.. Moga Berjumpa Lagi... :)

Kredit Gambar Kat Aku Sendiri

Salam n eelloopp semua~
apa khabar korang semua??
sihat?? aku doakan moga korang sentiasa dalam keadaan yang sihat aje... :)
hari ini adalah hari Isnin.. 12hb April 2010.. monday blues telah melanda aku... :(
banyak keje nak wat tapi ngape skang lak nak melanda aku?? datang ar dalam minggu depan ke, bulan depan ke atau taun depan ke.. nie tang tang aku banyak keje ar baru nak melanda aku.... hampeh sungguh....

ok2 tak mau banyak2 membebel kan diri.. kang korang busan korang cabut lak... :p
aku hanya nak nak bagi tau satu aje yang aku telah delete akaun FB aku mulai semalam... 
tahniah wat aku sebab akhirnya.. sila berikan tepukan gemuruh kat aku... :)

jangan tanya aku pasal apa aku delete akaun FB aku.. sebabnya aku pun tak tahu.. :p
(boleh tak jawapan macam tu??)
dah lama sebenarnya niat aku nak men-delete akaun FB aku nie.. tapi masih tak terlaksana gak.. baru skang terlaksana... :)
Mungkin satu arie nanti aku akan kembali berfacebook seperti selalu.. but in this time, aku nak menyendiri dulu. menenangkan apa yang patut... :D
hehehe.. FB aje tau.. Blogger nie kekal.. aku dah terketagih tuk terus mencurahkan ilham dan ceritera2 mengarut aku kat sini... :)
YM aku invi aje.. :p

ok2.. aku gi sambung wat keje dulu.. korang pun jangan asyik nak mengulor aje.. :p
macam ar aku tak penah mengulor... :)
poyo aje kenyataan aku sendiri... :))

udah2 lynda.. please stop it.. kang dorang makin nyampah ngan ko... :p
ok.. xmo nyampah2 ngan aku.. jap2 lagi bila aku siapkan keje, aku terjah umah korang semua satu persatu ok... :)

ps : - Nothing To Say But Thanx To Mr E n My Best Buddy  -





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

7 comments:

prince adnil said...

satu perkara yang cukup mengecewakan den..anyway..the choice is yours.. x pela..

~LP Lum~ said...

prince : sory.. bout dat~
terpaksa kak...

~Kak AZZ~ said...

patot la friend list akak dh kurang satu...huhuhu...

Apsal lak terpaksa... Ada yg tak kena ke... Tak dpt la nk merapu secara terus menerus lg ni... hahaha...

~LP Lum~ said...

kak azz : hehehe... maaf kak.. may be next time kita boleh merapu meraban di lain kali... :)

Siti Zubaidah said...

As long as you passionate in blogging world I'm so happy!May Allah SWT bless you^.~

Dear Linda,
We are on a journey and our journey is a journey of learning through experience. Everything we do, everything we experience weather we perceive as good or bad is a lesson and an integral part of our journey. The wonder of our journey is that it is not limited by this thing we call time, our journey is eternal and we have an eternity to experience all that we create. We must learn to savor our experiences and not be in such a rush to discover magic bullets and secret sauces that we perceive will propel us forward faster. For at the end of the day, we will find that we have not circumvented our lessons and that our lessons will reappear in another manifestation that we could not foresee.Sometimes the only way through those rough days is to just keep moving...yes, things suck but there are still tasks to complete and people counting on you. The act of continuing will help you cope.Have a great life!Chaiyok chaiyok

~LP Lum~ said...

zue : thanx ya... :)

Siti Zubaidah said...

My Pleasure!

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)