Saturday, April 3, 2010

Wahai En Mood, Sila Kembali Pada Aku Semula... Aku Amat Memerlukan Kamu..



Kredit Gambar Kat Diri Aku Sendiri

Salam n eelloopp semua~ 
apa khabar orang kampung bloggers?? tetiba melalut tanya khabar orang kampung lak... :p
sebenarnya nak tanya apa khabar teman2 aku nie.. doaku moga korang semua dalam keadaan yang sihat2 aje ok... :)

so.. nak tau apa sebab aku tepek gambar YM dan FB yang di pangkah kat atas tu?? bukan sebab aku nak boikot 2 benda tu.. :)
aku masih lagi nak ber-YM dan ber-FB (bukan muka buku) :p

tapi...... aku tak ada mood nak duduk ngadap YM dan FB aku dalam minggu nie.. mood aku ilang sungguh.. tak tau ar mana perginya.. :(
haish~ nak ber-sms pun aku agak malas skang nie.. :p
(tapi tiap2 malam layan sms ngan "orang" itu.. apa kes??) :))

seb baik ar aku masih ada mood nak ber-blogwalking dan menulis blog.. kalo tak, tah ar apa nak aku buat.. :p
nak keje pun kekadang aku rasa macam malas aje.. dah ar, perangai customers aku nie macam kanak2 rebina.. :)
laie ar bertambah2 tak ada moodnya...

kekadang aku rasa macam nak menjerit aje.. jerit kuat2.. nak lepaskan segala2nya.. apa yang aku tanggung, apa yang aku alami, apa yang aku lalui, apa yang tak pasti.. dan segala2nya.. (ada sape2 tau tak, kat mana aku boleh lepaskan jeritan aku??)

adush~ kekadang aku rasa macam nak lempang aje diri aku nie.. biar aku sedar sikit diri.. kekadang aku rasa macam nak terajang aje diri aku nie.. biar aku tau rasanya sakit kena terajang.. kekadang aku rasa macam nak manjakan diri aku nie.. biar aku rasa betapa bertuahnya diri aku ini.. kekadang aku rasa macam nak pergi jauh2.. biar aku merindui akan diri ku ini.. tapi aku tak mampu nak buat macam tu~

aku pasrah dengan apa yang telah di tetapkan pada aku.. aku redha dengan ketentuannya.. tapi aku tak mampu nak laluinya sekarang.. aduhai~
sejak dua menjak nie, aku banyak mengeluh.. *sigh*
aku teringat nasihat My Best Buddy Mr Dude, masa kami di KNKP, kalo aku mengeluh aje.. dia akan cakap "Tak elok mengeluh" atau "Jangan Mengeluh.." atau "Ngape ko mengeluh banyak sangat skang nie??"
(aku tak pasti Mr Dude ingat lagi tak??) :)

dan skang aku mengeluh tuk sekian kalinya.. kalo ar aku buat counter mengeluh aku selama aku menulis entry nie, agak2nya dah beratus kali kot... :D
(banyak kan?? jangan percaya cakap aku)

haish~ ok ar, sambung mengeluh lagi.. dan hingga kita berjumpa di lain kali.. :)
bye2~

ps : Apa Sebab Aku Ingin Melarikan Diri Daripada Beliau, Sedangkan Aku Merindui Akan Beliau??





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

5 comments:

~ mizzAmy ~ said...

aisshh... kenapa bad mood nih??

Siti Zubaidah said...

Cool girl!Happy weekend...)

sI tEDI said...

ye! jgn mengeluh. nanti rezeki x datang.

eh! betul ke?

Azuan said...

uit mengeluh tak baik untuk kesihtan haha

~LP Lum~ said...

amy : hehehe.. nak wat mcm mna, mood sntiasa aje ilang...

zue : happy weekend gak... :)

tedi : owh~ kalo mcm tu xmo mengeluh lagi pas nie... :)

azuan : hehehe.. mmg ngah tak sihat... :p
thanx sbb sudi mai ke blog nie... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)