Sunday, April 4, 2010

Ku Ukir Indah Nama Mu~

Kredit Gambar Kat Diri Sendiri

Salam n eelloopp semua~
apa khabar korang semua?? sihat ar hendaknya.... :)
aku lak yang macam dah tak bape nak sihat... rasa macam nak demam lak....
adush~ tu ar asyik suh orang len jaga diri, diri sendiri yang tak terjaga... :p

ok2.. tak mo nak citer apa2 yang melalut.. aku nak citer pasal lagu yang sedang aku dengar hingga berulang kali.. thanx to Encik Mimpi, yang mencipta lagu itu.. :)
kalo korang nak dengar lagu Encik Mimpi, korang klik aje link atas tu.. insya Allah, sampai ar ke umah Encik Mimpi dan korang boleh ar layan semua lagu2 beliau... :)
not bad ok lagu2 beliau.. best ar dari kumpulan Hujan... (nampak sangat aku tak gomar akan Hujan Band) :p

dalam bayak2 lagu tu, aku paling gemar lagu ini.. KU UKIR INDAH NAMA MU... :)
walaweii.. tak menahan.. jiwang seh aku skang nie... :))
jangan salah paham atau apa.. aku masih macam LP Lum yang lama.. semua aku layan... :)
tapi mungkin lagu nie ada kena mengena dengan jiwa dan kenangan aku, so aku jadi tertarik ar ngan lagu nie.. :p

nama siapa yang aku ukir indah dan nama siapa yang terukir indah itu?? hehehe.. biarlah rahsia.. yang penting tak ada siapa yang tahu melainkan aku.. :p
belum masa nak tell the whole world bout that.. bila dah tiba masanya kelak, akan aku bagi tau gak.. :)

My Sp pun aku ukir indah namamu.. :)
aku tau, tak patut nak ingat pada kenangan yang lama.. tapi aku selalu ingat walaupun skang aku rasa aku makin jauh dengan My Sp.. :(
sedey?? yup.. sedikit rasa kesedihan itu.. terasa sedikit terkilan sebab makin jauh jadinya..
nak nagis, dah tak mampu nak mengalirkan air mata.. air mata aku dah cukup kering.. dan skang aku perlu kuat dan perlu berubah serta perlu bangkit tuk mengukir sekali lagi nama yang terindah dalam hati aku.. :)

tapi, aku kalut sebab aku tak tahu reaksi "him" bagaimana.. reaksi My Sp pula bagaimana sekiranya ianyanya benar2 berlaku.. kenapa aku dapat terima kenyataan sewaktu My Sp dengan gadis lain dan kenapa aku tak boleh terima kenyataan yang aku ada pemuda lain?? (ada pemuda lain ke aku nie??) :)

aku tinggalkan korang dengan takat ini aje.. bukan tak ada idea nak ku sambung, cuma aku tak mampu untuk bertarung dengan air mata aku.. terlalu lama air mata ini tidak tumpah sebegini banyak.. sebab ianya dah terlalu banyak tumpah pada tahun2 yang lepas.. owh~ aku mahu pergi dari semua ini.. pergi jauh..

* ceritera adalah gabungan pengalaman aku serta insan lain yang sudi berkongsi akan ceritera mereka dengan aku *

ps : My Sp, Aku Ukir Indah Nama Mu.. Dari Dulu Hingga Sekarang.. Cuma, Sekarang Aku Perlu Redha Andainya Aku Perlu Ukir Nama Insan Lain Selain Daripada Nama Kamu... Maafkan Aku Sekiranya Aku Banyak Membuatkan Diri Mu Sakit Dengan Sikap Serta Tindakan Aku....





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

4 comments:

FaTiN said...

suka jugak Layan lagu kat blog encik mimpi :D

~ Ann ~ said...

yay, en mimpi!

~LP Lum~ said...

fatin : lagu dia not bad... so akak blh ar msuk... :)

ann : thanx 4 d comments n thanx gak sbb sudi singgah cnie.. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.suke lagu tu jugak! =)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)