Monday, April 26, 2010

Mawar Putih Dalam Angan Dan Sedar... :)


Salam n eelloopp semua~
macam mana arie nie?? arie isnin sudah.. :)
heheh... jap aje.. pejam celik pejam celik.. dah isnin...
dah dekat ujung bulan April.. dan nak masuk bulan May... :)
aku suka bulan May.. :P

sebab apa aku suka?? sebabnya aku akan ke luar negara pada pertengahan bulan May nie.. bercuti selama 4 hari bersama2 ngan family.. :)
laie, aku akan gi reunion teman sekolah rendah aku dulu... :)
yang tak bestnya, pagi reunion tu, aku kena kembali ke PJ, tuk another check up... :(
results, pun akan tau gak... aku sure, xde perubahan punya sebabnya, aku kekadang skip makan ubat... :p
(jangan report kat sape2 ok) penat wei makan ubat arie2 nie... :(
bukan nak citer pasal ubat, tapi nak citer pasal...... 

ok.. cantik kan bunga kat atas tu?? 
aku jumpa ada seorang blogger nie menggunakan mawar putih sebagai header blog dia.. aku tengok gambar tu cantik sangat.. nak aku mintak, aku segan lak.. takut dia tak mau bagi sebab mungkin gambar tu ada sentimental value kat dia.. so aku hanya komen yang gambar header tu cantik sangat... :)
but seriously cantik..mungkin sebab aku suka akan mawar putih sebab tu aku nampak ianya bertambah2 cantik... :)

bila ar aku akan dapat bunga tu?? :p
(cit, soklan yag amat poyo.. ngalahkan tak boleh nak beli kat kedai aje)
maksud aku, daripada sum1 yang sepesel ar.. 
(owh~ aku ingatkan macam kau tak boleh nak beli.. kat pasar tu banyak.. melambak)
hampeh sungguh atie aku nie..
*dialog antara aku ngan atie aku* ;p

dulu aku pernah citer pasal mawar putih nie.. klik sini tuk entry yang lalu.. :)
aku pernah citer kenapa dan mengapa aku minat sangat pada mawar putih nie.. mawar putih dah menjadi sebahagian diri aku.. kata seseorang, "rose putih itu diri saya" :)
kalo dia ada membaca entry nie, aku nak cakap "kita adalah serupa" :p

aku hairan sebenarnya, ngape tak ramai yang suka akan mawar putih.. mereka lebih suka kaler merah.. aku kalo merah, aku tak suka.. sebab kaler merah tu terlalu garang.. terlalu menyerlah... :D
so putih menjadi pilihan aku... :)
amat sweet sekali... amat romantis sekali.. jiwangnya aku nie... :p
alah~ sekali sekala aku men-jiwnag-kan diri aku... :))
(aku mahu muntah sebenarnya sewaktu aku menulis ayat di atas itu) :p

abis citer mawar putih.. aku nak citer pasal My Dear Sis Prince Adnil, kakak yg aku sakitkan atie nya.. kakak yang aku "buang" tika aku susah dan aku bersamanya tika aku suka.. kakak yang aku kecewakan waktu aku down dulu.. kakak yang merajuk dengan sikap aku.. maaf kan saya kak... 
(tapi aku ada utang duit ngan dia sebab aku mintak dia beli novel masa pesta buku arie tu) :p

dia cakap, dia suh aku tukar lagu yang menjadi background blog aku nie.. lagu nyanyian Wali Band tajuknya "Aku Sakit".. dia kata semakin dia membaca entries aku, semakin dia "sakit"... huhuhu... aku pikir2 gak.. apa kah maksud yang tersirat mahupun tersurat... pikir punya pikir... sampai skang aku tak jumpa pun jawapannya... :p
hampeh tak aku?? hampeh kan??? ;p

aku cakap kat dia, aku paling suka lagu tu.. dia tanya aku, ngape aku suka lagu tu.. aku hanya cakap.. lagu tu best... :p
dan aku cukup pasti dan cukup sure (apa bezanya antara pasti dan sure) :p
hentam aje ar Lynda... :D
yang dia tak kan percaya apa yang aku cakap kat dia... :)

hehehe... aku tak boleh nak share pasal nie kat sini.. sebabnya..... ada ar... tak mahu ada yang berkecil hati ngan aku lagi.. takde ar... just biar ar menjadi rahsia aku sendiri aje... :)
dah ar... tak mau nak citer pasal nie lagi.. yang penting, akak tahu yang adik akak nie dah kembali macam dulu2.. menceriakan hidup akak.. sentiasa menjadi "bulan" akak.. :)
dan akak akan menjadi kakak saya yang paling best sekali... :)
(nie puji2 nie, bila turun sini, boleh kasi den pinjam d90.. alah lepaskan gian aje.. nak beli belum cukup ongkosnya...) :p

so.. sampai kat sini aje ar eik..
esok2 aku nulis lagi jika aku ada idea nak nulis.. :)
karang2 aku terjah umah kalian.. thanx to all my followers yang sudi menjadi followers miz fantasy nie.. yang menjadi reader sama ada silent mahupun yang ada tinggalkan jejak anda pun thanx gak... :)
aku sayang korang semua.... :)

ps : Siapa Yang Akan Tahu Andai Kita Tak Memberitahu?? :p


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

3 comments:

sI tEDI said...

aku tak suka mawar. apa2 kaler pun. :)

ko nak g obersea lagi ek? ingat daku dalam obersea mu.

sorry. lama tak masuk sini
t care

miss hav0c said...

awak syg kita tak?hahahahaha

~LP Lum~ said...

tedi : hehehe... ko suka bnga apa?? len kali aku blh bg kat ko... :)
don wory smua dlm ingatan aku wlaupun aku xke oversea... n itz ok..:)

miss : hehehe.. sy syg awak... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)