Friday, April 23, 2010

Entry Khas Buat My Sp & Miss E.Z

Kredit Gambar Kat Aku Sendiri...

Salam n eelloopp semua~
apa khabar?? ada sihat?? :)
aku doakan moga korang semua sihat sejahtera hendaknya... :)

ok.. cantik tak gambar kat atas tu?? hehehe.. gambar dan entry ini aku tujukan khas wat My Sp dan Miss E.Z iaitu partner baru My Sp.. aku doakan moga kalian akan gembira dan berbahagia hingga ke jinjang pelamin.. jangan lupa jemputan tuk "akak" korang nie.. nak yang sepesel tau.. :p
(demand lak aku nie) :))

kul 3 pg aku masih belum tido.. masih merenung masa depan macam biasa.. :p
dan tetiba aku teringat untuk menulis entry ini... giler seh.. pepagi buta menulis entry pasal bekas kekasih ngan awek barunya.. tapi itu ar aku.. rasa terkilan, rasa kecik atie aku hanya sebentar cuma.. :)
yang lain2 biar aku tanggung sendiri.. :)

ok sekali lagi.. 1st sekali aku nak mintak maaf pada Miss E.Z iaitu silent reader aku sebabnya aku tak tahu pun yang awak tu partner My Sp.. kalo aku tau, tak ada ar aku wat entry Khas tuk My Sp dan Puisi Ku Untuk Mu.. malu sangat2.. malu pada Miss E.Z, malu pada My Sp, malu pada korang serta malu pada diri aku sendiri.. mana tak malunya?? buat entry tuk memuji bekas kekasih sendiri, walhal bekas kekasih tu dah ada gf len yang menjadi silent reader blog sendiri.. rasa macam nak nyuruk bawah meja aje masa aku dapat tahu pasal Miss E.Z kekasih baru My Sp.. seriously memang aku malu.. malu yang teramat sangat.. sorry bebanyak pada Miss E.Z.. dan kamu tak perlulah nak mohon maaf bagai, sebab bukan salah kamu pun di atas apa yang terjadi.. sebabtu akak penah cakap, jangan di tanya perkara yang "dia" tak mahu jawap.. sekarang kamu tahu bukan sebab kenapa dan mengapa "dia" tak mahu menjawap segala pertanyaan kamu?? :)

2nd, aku nak cakap kat My Sp, jaga ar Miss E.Z tu bebaik.. dia gadis yang baik.. memang ar dulu aku ada kutuk dia cakap yang dia dingin ngan aku, tapi bila aku dah kenal dia, (melalui YM aje aku kenal dia) :p
aku tahu dia benar2 sayangkan P.. jangan kecewakan dia.. she really need u now rather than me... im ok..realy i am.. tak usah nak mohon maaf lagi.. dia tak salah apa2 pun.. apa yang terjadi ada hikmahnya sayang... (sayang?? yup sayang, kamu tetap menajdi sayang aku sampai bebila..) 
(teramat giler mengaku masih sayangkan bekas kekasih sedangkan tahu yang belas kekasih tu dah ada awek..) :p

don wory, memang orang berkecik atie ngan P pasal menyembunyikan hubungan P ngan Miss E.Z.. P ada sebab mengapa nak sembunyikan daripada orang.. 
jangan risau, orang tak pernah sakit atie ngan dia.. kecik atie nie pun sementara waktu aje.. insya Allah, ianya akan kembali pulih macam biasa.. biar masa aje yang menentukan segalanya.. doa orang moga dia epy sokmo.. orang tumpang epy atas kebahagiaan yang dia ngah kecapi skang nie.. :)

last sekali, doa aku sentiasa wat kalian... kalian epy aku tumpang epy... :)
dan akhir sekali... aku ucapkan 
SELAMAT BERBAHAGIA WAT KALIAN BERDUA... BUAT MY SP, KAMU ADALAH YANG TERINDAH WAT AKU.. BUAT MISS E.Z, AKAK GEMBIRA DAPAT MENGENALI KAMU..

ps : Adakah Aku Benar2 Redha Akan Nya?? Hanya Senyuman Yang Aku Dapat Berikan.. :)

ps sekali lagi : Segala bagai en3 aku dari arie ini, hingga 30hb adalah scheduled post.. harap maklum.. aku teramat bz lately... tapi aku akan cuba meronda ke umah2 korang bila aku ada masa terluang ok.. harap di maafkan aku nie... :)


Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

2 comments:

nina said...

ya, senyum tu adalah yang terbaik..sabar k..

~LP Lum~ said...

nina : hehehe... no hal dah skang... dah boleh tima kenyataan.. walaupun kekdg terasa mcm tak boleh... :))
anyway, thanx ya 4 d comment... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)