Wednesday, June 23, 2010

Kerinduan Itu~

 
Kredit Gambar Kat Aku Sendiri :)
Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? sihat tak?? Alhamdulillah~
aku pun sihat gak dan masih di berikan kesempatan tuk melihat dunia ini dan jua tuk menulis kembali di sini... :)

mood aku skang aku merindui banyak org yang dah lama aku tak ketemu.. aku rindukan arwah atok aku.. taun nie genap 11 tahun beliau meninggalkan kami.. sedeynya pulak.. :(
Al-Fatihah wat arwah atok aku.. moga2 beliau akan di tempatkan di tempat insan2 yang beriman.. 

aku rindukan teman2 aku yang dulu.. rindu nak borak2, gossip2 ngan dorg.. :(
aku tau skang masing2 dah ada hala tuju sendiri.. ada antara mereka yang telah berumah tangga dan mempunyai anak, maka komitmen mereka lebih pada family berbanding aku yang single ini.. :)
(single ke?? single ar, sebab belum ada suami.. hanya ada buah atie aje) :p

aku rindukan Kak Sha, arie tu masa dia call aku, aku ngah sibuk kemas kedai sebab nak balik dah.. :(
hanya sempat cakap2 sikit aje.. kak, bila ar kita mau duduk n gossip laie?? walaupun Starbuck dah tutup, kita boleh lepak kat mamak ataupun food court.. :p

aku rindukan My Big Sis, Prince Adnil.. huhuhu.. lamanya tak jumpa dia.. lamanya tak chating ngan dia.. kali akhi aku just msg dia kat fb bagitau pasal 190610, dia hanya cakap 
wah..satu berita yang sungguh mengembirakan n mengujakan..congrate adikku..moga berbahagia..doaku sentiasa mengiringimu..all da best!!

aku rindukan Kak Masriyana.. kakak yang sengal dan sentiasa blur aje.. :)
tapi kerinduan itu telah terubat bila dia datang arie tu.. lepak2 sambil citer2 kat mamak... :)
nak ulang kembali~

aku rindukan budak cumel itu... :p
budak cumel yang sentiasa wat atie aku jadi tak keruan setiap kali mendengarkan suara dia... :">
bila ar agaknya aku nak berjumpa ngan kamu eik budak cumel?? aku rindu sangat2 pada kamu skang nie... ^.^

ps : Sayang Kamu~





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

9 comments:

_Yaya_ said...

saya? kamu x rindu? hahaha

~LP Lum~ said...

yaya : yup.. sy pun rindu akan kamu... :)

mier@merr said...

me????????????

huh..huh..x aci..rindu kak sha jek?

~LP Lum~ said...

miera : hehhee.. jgn ar majuk dik... miera pun akak rindu gak.. kita jumpa bln 10 nanti eik.. insya Allah~ :)

dotblogspotdotkom said...

nape tak de rindu kat pakcik pun??... :-(... huhuhuhu

Frodo Baggins said...

kerinduan ini untuk lu jugerk
ehkekekkekeke ...


>>__<<

~LP Lum~ said...

pokcik : hehehe.. kerinduan kek pokcik len skit.. sepesel kes... :p

frodo : hehehe... thanx ya... :)

azuan said...

rindu rinduan jadi kenang kenangan ekekee...

~LP Lum~ said...

azuan : ahaks~ btl3..

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)