Wednesday, June 16, 2010

TOLONG JANGAN GANGGU AKU LAGI..


Salam n eelloopp semua~
korang apa khabar?? sihat?? makin sihat alhamdulillah.. yang tak sihat g ar jumpa doc.. aku pun tak bape sihat.. mata kiri aku nie ngah sakit.. cian kat dia.. :(
dah bubuh eye mo pun masih laie terasa pedih, perit dan rasa macam berat aje.. 

hehehe.. dah masuk Rabu.. apa yang dah korang lakukan sepanjang pertengahan minggu ini?? aku?? tak ada apa yang aku lakukan.. chating ngan teman2 aku, ngan En.Cinta.. :p
ngan sorang teman aku yang beriya-iya korek citer siapa itu En.Cinta... :))
bawak2 bersabar ar lim.. akan aku bagitau kat ko nanti... :p
yang penting skang, doakan aku epy.. :)

owh~ agak lupa gak aku nie, sebenarnya dalam inbox aku nie ada satu email daripada sesorang yang sampai skang aku tak bukak2.. tarikhnya 18hb May 2010.. bermakna dekat hampir sebulan terperam dalam inbox aku.. aku pun tak tau ar ngape aku agak sukar nak bukak email yang satu nie... kalo nak ikutkan, aku sure akan teruja nak tau apa isi email tu kan?? tapi aku macam tak ada rasa apa pun.. bukan takat 18hb aje, ada laie 5 email daripada sender yang sama..

dan, di sebabkan aku busan, aku ngan berat atie nya bukak.. dan seperti yang aku dah jangka kan, isi pati email tersebut seperti mana yang aku sangkakan.. aduhai  cik adik wei.. tolong ar jangan wat aku rasa macam nak tergelak terguling sesorang kat depan sini..

dah banyak kali aku cakap yang aku dah tak ada apa2 laie hubungan ngan dia.. tolong ar.. kamu dah bahagia skang, apa laie yang masih di letak kan syak wasangka kamu pada aku?? aku skang pun dah berteman dan jangan cuba2 merasa yang aku berteman dengan si dia.. aku dah tak nak ada apa2 pun kaitan ngan kalian.. dah bayak kali aku cakap.. 

aku tak pernah marahkan kalian, walaupun simpan dendam.. so.. aku doakan moga kalian epy2 sokmo.. jangan di simpan perasaan syak wasangka itu dalam diri kamu.. kalo kamu masih macam nie, sampai bila pun perkara ini tak akan selesai.. jadi, aku mohon pada kamu, jangan kamu ganggu aku laie.. dulu kamu dah janji tak akan ganggu hidup aku, skang kenapa aku ganggu??

aku penat sudah melayan sikap kamu dari dulu sampai ar skang.. aku jemu.. aku jelak.. aku jengkel ngan kata2 dan cara2 kamu.. aku ignore kamu, mengharapkan agar kamu akan mengerti akan maksud ku, rupa2nya, makin aku ignore makin kamu ganggu.. aduhai.. sukarnya nak terangkan pada pompuan yang gila angau macam kamu nie..

kalo kamu ada terbaca entry nie, aku harapakan agar kamu tolong ar jangan ganggu aku laie.. idup ar ngan tenang di samping orang yang kamu sayang.. aku mohon pada kamu itu aje.. TOLONGLAH...

ps : Kekadang Terasa Amat Bodoh Kerana Bergaduh Mengenai Seorang Lelaki... ^_^





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

17 comments:

m4rilyn said...

hahahaha

ramai spesis cam yang hantar email kat awak cik LP Lum oiiii. saya BUKAN antaranya

dah lepas tu lepas la

ada baik jgn layan email tu sbb cakap cane pun dia takkan paham.

smoga cik LP bhagia ngan mr cinta ye. amin

mier@merr said...

salam sis

~sy pn penah hampir jd mcm org tu... bkn tak percaya..tp tu la..kadang2 cemburu lebey2... cme sy mmg tak kaco la dak tu.... erm... payah gk bcinta ngn org yg penah ada 1st love.... ape yg penting... kerjasama...eh..bukan2...kepercayaan n kejujuran....

~ mizzAmy ~ said...

bo layan je orang2 camtuh. apa benda yang dia tak puas hati sangat tuh?

Lady Zubaidah said...

Dia meroyan kut...hihihihihi

~LP Lum~ said...

marilyn : huhuhu... sy memang tak layan pun, dlu bukannya sy xpenah tulis en3 psl minah nie kat snie suh jgn kaco.. memang tak phm bahasa agaknya... :)

thanx ya atas doa awak tu.. :) amin~

miera : btl3.. yang penting kepercayaan.. :)

amy : huhuh.. itu ar yg sedang sy lakukan skang nie.. :)

zue : hehehe.. mgkin gak kot.. meroyan nie sukar skit eik?? :))

dotblogspotdotkom said...

gaduh pasai lelaki?... pasai pakceik ke?.. memang tak menahan... pakcik nih pujaan seantero rupa nye..... muwakakakakak

~LP Lum~ said...

pokcik : hehehe.. a'ah.. pasal pokcik ar nie.. :)

hafizmd said...

hoho..biarkan saje..habis cerita..kalau past ni ade lagi email begitu..delete n pangkah saje..insyaAllah tenang..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoh'..heh..'...situasi kite sama la kak...hampir 2 tahun lebih sang "pompuan" tu dok kacau idop sye..pagi.petang.siang.malam..tak cukup ngan tu..serangan kat laman web sosial termasuk fs n blog tu jugak..haih...sye tau die seorang yang psyco..bukan sje je yang cakap ibu n akak kepada laki tu pon cakap yang die tu psyco .. huh'..menci lah..segala mesej2 die masih sye simpan sampai sekarang .. ini adalah bukti bahawa die memang seorang yang psyco..

~LP Lum~ said...

aida : hehehe.. tapi yg nie dia xserang akak kat fb atau blog.. just send email kat akak sejak dlu laie.. :)

~LP Lum~ said...

mr hafiz : hehehe.. sy pun memang berniat mcm tu.. tgk ar kalo dlm msa terdekat nie dia masih antar email laie... :p

| Larasephia | said...

kak ingat x entri pedas penuh controversy yg lara penah tulis kt blog lame dulu? kes cmnie gak la.. haha..dh lame xmaki hamun org seganas itu.

agaknye awek tu rase tgugat la tu. wat derk sudah.

~LP Lum~ said...

lara : hehehe.. mugkin gak ar.. patut kena wat en3 mcm tu ar.. supaya org2 mcm minah nie xde suka bonar nak ganggu ketenteraman org len... :p

hellioz said...

hm...
payah...

gyahahhahah~ <---siyal gelak

FaTiN said...

mesti dia awek ex kak lida kan? am i rite? benda ni setel bila kak linda announce siapakah mr cinta. then, bagi je kad kawen yang wangi2 tu kat dia satu. mesti dia x ganggu dah. hehe

azuan said...

tak pernah kena kacau ngan perempuan ekeke~

~LP Lum~ said...

fatin : ish2.. bukan ar.. bukan dia.. nie pompuan len.. pompuan nie memang dr dulu mcm nie... :)
nak umum ke?? ahaks~ benda pun blm tentu hala tuju laie dik, mcm mna nak umum n bg kad kawen yg wangi2?? :)

heliioz : memang payah... :)

azuan : hehehe.. ye ke?? bgs ar kamu... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)