Wednesday, March 24, 2010

Aku Dalam Mode : Hujan~ :p


Salam n eelloopp semua~
apa khabar korang semua?? sihat?? :)
hehehe... arie dah masuk arie Rabu.. arie yang berada di pertengahan minggu.. :)
laie 2 arie dah nak weekend balik.. huhuhu... betapa cepatnya masa berlalu?? rasa macam sekejap aje aku berada dalam minggu ini.. dah nak masuk minggu yang lain dan minggu yang terakhir dalam bulan Mac... :)
pas tu masuk bulan April then, masuk bulan May lak... wah... cepatnya!! rasa tak sabar2 lak nak masuk bulan May kalo di kenang2kan... :p

ok ar, aku bukan nak story bout apa yang akan terjadi pada bulan May nanti.. aku nak citer pasal cuaca.. ;p
macam handal bonar nak citer pasal cuaca... :))

hehee.. sebenarnya aku terasa sunyi skang nie.. atie aku sunyi bebenar.. aku pun tak tahu apa sebab munasababnya aku terasa sunyi skang nie.. aku tak de mood nak ber-facebook macam selalu.. aku tak de mood nak ber-ym ngan member2 aku hingga kan aku bubuh invisible to everybody setiap kali aku on-kan ym aku... haish~
aku pun tak tahu ar apa masalah aku sebenarnya...

mungkin sebab aku terlalu memikirkan akan keputusan medical check-up aku yang lepas and esk aku akan ke sana semula tuk check-up yang baru sambil mengetahui result yang lepas...

sebenarnya aku penat pun satu hal gak.. penat memikirkan masalah keje yang macam dah tak terkawal skang nie.. ngan sikap pihak atasan yang macam menindas kami2 nie.. rasa macam hampeh aje.. 

nak cuti, tak tahu nak kemana dan nak kuar ngan siapa.. teman2 aku kebayakkan semuanya dah berkeluarga.. My Sp?? huhuhu... keje... Mr E?? terlalu busy dengan kehidupan hariannya.. Mr J?? tu laie parah.. sabtu ahad pun keje sama macam aku dan My Sp gak... :))

so, baik ar aku mai keje, jumpa ngan customers aku yang kadang kala aku langsung tak mahu jumpa.. :p
dorang nie pun satu gak, selalu sangat ar gunakan term "Customer always right".. kalo dah tau korang nie right, apa kesah nak buat aku macam tu?? aku pun pening gak ngan customers aku nie.. kang aku marah balik, kata sombong.. tak aku marah, aku sendiri yang sakit atie... :))

mak aku pun, dah beri "hint" pasal suh aku cari jodoh... warrgghhh... yang "hint" ini yang tak mampu aku nak elakkan... aku try nak elak, tapi tak boleh gak.. TENSION kekadang.. mak aku suh aku ubah penampilan aku tuk nampak lebih feminin katanya... aku sungguh2 tak selesa korang tahu tak?? korang mana nak tahu sebab aku tahu korang semuanya berperwatakan feminin.. ;p

so, apa kaitan cuaca yang aku sebut memula ngan aku?? kaitannya ialah.. aku nak jadi seperti hujan.. tenang dan sejuk serta nyaman aje.. aku nak setenang hari hujan.. nak senyaman bau hujan... (hujan ada bau ke?? ada kot) ;p
tapi aku tak suka Hujan Band dan lagu Hujan Sudirman... :)

bagi aku, hujan dengan aku adalah sehati sejiwa.. kerana hujan boleh menenangkan aku.. owh, mugkin sebab aku di bawah zodiak aquarius.. sebab tu aku akrab ngan air... :p
tapi bukan dengan air laut, sebab aku masih fobia akan laut... :)

ok lah.. sudah2 ar merepek.. aku nak sambung buat keje dan esok.. korang jaga diri ok.. jangan main ujan.. (aku tak pe) :p

ps : tengah memikirkan dialog yang paling kreatif tuk memasuki contest Dak Tedi.. aku ke-blur-an skang nie..
korang kalo terasa nak join contest nie, klik kat sini tuk maklumat lanjut serta syarat2 penyertaan... :)





Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

5 comments:

Badak Comel said...

ape la..
hujan pun ad kene mengene eh an diri tu?
hehe..

btw,
sorry untuk masalah td. badak sudah bertukar kepada theme lame.. haihz.. soe eh..

~LP Lum~ said...

badak : ahaks~ biasa ar... cuaca pun memainkan peranan gak tau... :p

owh ok... itz ok.. :)

sI tEDI said...

jangan banyak fikir..
kalau nak fikir juga, fikirkan yang positif sahaja!

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

sekarang ni memang cepat betul masa berlalu

~LP Lum~ said...

tedi : hehehe... ngah cuba pikir +ve ar skang nie... :)

crazybeautiful88 : tau xpe... cepat bonar masa berlalu... :)
thanx coz sudi singgah ke teratak sy nie... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)