Wednesday, March 10, 2010

Yes, I'm In LOve With Him... ^_^


Salam n eelloopp semua~
apa khabar korang semua??
harap2 korang dalam keadaan yang amat menyenangkan... kalo ada yang tak senang tu, try ar senang2 kan diri serta keadaan korang sendiri... :)

hohoho... skang aku suka ter-post entry berkaitan ngan cinta aje lak.. bukan apa, cuma nak menge-share ngan korang apa yang aku ngah rasa skang nie.. :)
tapi bukan bermakna aku ngah in love or wat-so-ever ok.. (mungkin akan ke arah sana pun aku tak tau ar kan) ;p

aku, bukan apa.. semalam aku kena tegur ngan ayah aku.. dia kata aku skang dah berubah.. aku tanya dia perubahan yang macam mana.. dan jawapan yang ayah aku bagi adalah "Are You In Love??"
ppeerrgghh...!!! aku terasa macam kena tamparan yang amat hebat.. rasa macam ayah aku perli aje... tapi nak tipu kang dah kata bapak.. kang aku nak terus terang kang, mana ada aku in love... so... apa yang aku jawab?? aku jawab "No Comment" n ayah aku tau ar yang aku tak mahu benda nie di perbincangkan buat sementara waktu... :)

aku bertanya dalam atie aku sendiri, adakah perubahan yang berlaku pada aku skang nie ketara sangat?? apa selama nie aku sengal ke?? :p
pikir..pikir..pikir dan terus pikir.. aku masih tak dapat jawapannya.. aku rasa aku sama aje dari dulu hingga ar skang.. owh.. mungkin lah sebab aku dah ketemu semula ngan sum1 nie, aku lebih epy kot... :p
(kantoi..)

apa pun, aku rasa aku tetap sama.. sebabnya aku not in love yet.. (yet??) ;p
ye ar "yet" ar.. sebab belum lagi.. sok2 kalo dah jatuh cinta, tak de ar aku bubuh "yet" kat depan tu.. aku akan bubuh ar "yes, im love with him..." :))
tak menahan sungguh ayat aku skang nie... :p

- sumber ilham ceritera teman aku.. thanx 2 her -

ok aku nak sambung buat keje semula.. tetiba dapat ilham dari ceritera teman aku... ;)
bye2... 

ps : Alangkah Indahnya Andai Benar Aku "Yes, Im In Love With Him"... :p






Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

11 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.klu betul pun pe salahnye ;p

Siti Zubaidah said...

(^_^)bukan ke betuL u in LOVE!kuikuikuikui

~LP Lum~ said...

intan : hehehe... xslah pun... yg slahnya, akak xpasti aje.. :)

zue : hohoho... am i?? ;p

sI tEDI said...

baru berkira2 lah yek.. belum lagi ek?

~LP Lum~ said...

tedi : hehehe... lebih kurang mcm 2 ar... :p

░♥si lampu neon♥░ said...

;)

~LP Lum~ said...

si lampu neon : thanx~ sbb sudi singah ke umah sy yg xseberapa ini... :)

larasephia said...

harap2 ini akan betul2 terjadi!!!

~LP Lum~ said...

lara : huhuhu... harap2 ar dik.... ;)
wish me luck ok sis... :)

~Kak AZZ~ said...

hahahahaha.... konpem merah je muka tu kan.... Mesti ayah tu perasan muka anak dara dia ni berseri2 semacam je lately....heheheh...

wish u all the bestt.... Tumpang gembira utk kawan2.... :)

~LP Lum~ said...

kak azz : ahaks~ mgkin gak ar kot... :p
thanx 4 d wish... :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)