Friday, March 5, 2010

Pergilah Wahai Sang Kenangan~


Salam n eelloopp semua~
apa khabar korang?? hehehe... arie terakhir dalam minggu pertama bulan Mac... :)
sure korang dah planning nak wat apa kan ujung minggu nanti??
aku?? aku akan menghadiri Majlis Kenduri Kahwin mber kolej aku semasa di Kolej Karisma.. :)

entry kali nie adalah entry paling pendek yang pernah aku hasilkan... bukan kerana kurangnya idea.. cuma aku terasa sangat tak selesa sekarang nie bila mereka2 membangkitkan kembali segala kenangan aku yang silam...

bagi sesetengah orang kenangan manis adalah kenangan yang perlu di kenang hingga bebila.. dan kenangan pahit adalah kenangan yang paling akhir tuk di kenang..
tapi bagi aku.....

kenangan manis adalah kenangan paling pahit tuk aku kenang dan kenangan pahit adalah kenangan paling indah tuk aku..

aku tak suka akan kenangan2 manis aku di ungkit kembali.. aku ingin biar ianya kembali seperti dulu...

ps : Aku yang tiada perasaan sekarang ini....






Terima Kasih Kerana Sudi Menziarahi Dan Membaca Di Teratak Numb Gurl'z.. Segala Entry Dan Gambar Gambar Adalah Hak Milik Sah Tuan Teratak Kecuali Yang Di Nyatakan Sahaja.. Harap Maklum.. ^^

9 comments:

sI tEDI said...

Kenangan mengusik hati!

aku pun selalu teringat-ingat! tapi tak mahu layan sangat!!

he he he

selamat bercuti Linda

~LP Lum~ said...

tedi : hehehe... kalo xlayan kang sndri gak yg sakit... ;)
selamat brcuti gak ted... :)

~ mizzAmy ~ said...

pelik tuh.. kenangan manis adalah kenangan paling pahit?? erm, hope you tak sedih2 ke apa ekh. life must goes on kan? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

kenangan manis adalah kenangan paling pahit tuk aku kenang dan kenangan pahit adalah kenangan paling indah tuk aku..

.suke ayat ni kak ;p

~LP Lum~ said...

amy : hehehe... mmg pelik.. tp itulah hakikatnya... :)
n skang ife pun dah on wlaupun xsesempurna yg d rncangkan... but ok... :)

intan : hehehe... thanx... :)

Moon BlooDy Spell said...

wasalam kakak ku..
hurm.. kenangan yang indah memang enak jika kita ingati semula namun..
kenangan pahit juga ada diingatan..
ia tetap ada disitu..
nak atau tidak.. kita kena tempuhi juaa

~LP Lum~ said...

moon : adik ku~
btl 2, tapi akak xmo tempuhinya lagi... teramat perit nak tempuhi.....

larasephia said...

kenangan manis adalah kenangan paling pahit utk dikenang dan kenangan pahit adalah kenangan paling indah..


very true sis
you've spoken my thoughts

hmm..

~LP Lum~ said...

lara : ahaks~ adakah tndanya kita serupa?? ;p
apa pun mmg btl kan?? :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
PoKcik Dot yaNg BaGi

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Nie Award Yang Di berikan Oleh Cik Siti Zubaidah

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Dak Miera :)

nUmb GurL'z AwaRd :

nUmb GurL'z AwaRd :
Award Yang Di Berikan Oleh Kak Yasmin.. :)